Home Zanimljivosti “NIJE MOGAO DA SPAVA NOĆU MIRNO ZBOG DUGOVA”: Ahmićeva otkrila da se...

“NIJE MOGAO DA SPAVA NOĆU MIRNO ZBOG DUGOVA”: Ahmićeva otkrila da se Asmin plašio da izađe na ulicu…

165
0
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,

Ahmićeva otkrila da se Asmin plašio da izađe na ulicu…

Još prljavštine izlazi na videlo!

Kontroverzan odnos bivših partnera, Aneli Ahmić i Asmina Durdžića, od samog početka “Elite” pleni pažnju kako sedme sile, tako i publike.

Svakakve bljuvotine iznosili su jedno o drugom, demantovali se, svađali se uprkos tome što jedno drugom oči nisu videli mesecima. Ovaj put, Aneli je otkrila još neke mračne tajne oca svog deteta.

U “Eliti” je održano još jedno izdanje emisije “Pitanja novinara”. Učesnica rijalitija Aneli Ahmić je, podrazumeva se, pričala o bivšem, te navela da se bavio mutnim poslovima i da živi u strahu od ljudi koji žele da mu naplate dugove.

Kako je ispričala, Asmin nije smeo da spava sam, a sa njim je noću morala da ide i do trafike, kako ga neko ne bi sačekao.

– Šta bi promenila da možeš u odnosu sa Asminom? – pitao ju je novinar.

– Sve bih promenila, ranije bih pričala o nekim stvarima, iznela bih sve stvari koje je i on iznosio o meni, nisam htela izneti sve i još uvek nisam sve ni iznela, kako mi nadolazi na pamet sve stvari ja tako pričam – rekla je Aneli.

– Da li si ga na neki način poštedela? Rekla si da je on jako plašljiv i strahuje zbog nekih svojih radnji? – nastavio je novinar.

– Pa jesam, o dosta stvari, evo čula sam da je kontaktirao sa Miljanom, ko god da je ulazio zvao ga je, on potplaćuje te njegove poltrone sa parfemičićima, šta god više da kažem o njemu je suvišno, jedino što mogu da tražim je da se suočimo jer više nemam reči o njemu. On se plaši da izađe na trafiku da kupi cigare, to je vreme kad njemu nestane cigareta oko 2 ujutru i onda ja moram da idem sa njim. Kad smo živeli u kući on ako vidi neka svetla na roletnama odma se usplahiri, on nikad nije smeo sam ni da spava već ode kod svojih. Ti kad si dužan nekome ne možeš miran spavati, njegova poza je da se drži za glavu u krevetu. Ja se nikad nisam plašila uvek sam svuda slobodno hodala. On je krio adresu svoje kuće, nije prijavio prebivalište, vodili smo se na prethodnom stanu. Kroz stres je koristio i supstance, budile su mu paranoje – dodala je Ahmićeva.

Aneli je priznala i da se sve teže oseća zbog Asminovih pretnji:

– Užasno mi je, stalno sam nervozna nešto. Ojačavam se polako i tu sam da podignem Janjuša, često ga izvlačim iz depresije. Volela bih da dođe, bilo bi mi mnogo lakše, on svima piše i zove ljude. Miljana je mene branila na tu temu i on nju zove, nema ni blama ni srama – istakla je Aneli.

Asmin ove Aneline optužbe još uvek nije ni potvrdio, ni demantovao.