Home Zanimljivosti PRODUKCIJA POTVRDILA: Miki Đuričić stiže u Šimanovce – Mnogima će pasti vilice...

PRODUKCIJA POTVRDILA: Miki Đuričić stiže u Šimanovce – Mnogima će pasti vilice kada ga ugledaju…

402
0
Miki Duricic,
Miki Duricic,

Mnogima će pasti vilice kada ga ugledaju…

Bivši zadrugar spreman da razveže jezik o svemu!

Bivši zadrugar Miki Đuričić, koji je krajem prošle godine najavio da će postati voditelj “Elite”, stiže u utorak u Šimanovce.

On će biti gost voditelja Ognjena Amidžića u emisiji “Amidži šou”, što su potvrdili na zvaničnoj Instagram stranici ove emisije.

Instagram,
Instagram,

Mnogi su se odmah zapitali i da li će nakon toga krenuti njegov voditeljski angažman u rijalitiju “Elita”.

Kako je on nedavno objasnio, trebalo bi da bude zadužen za vođenje programa i razgovor sa takmičarima, dok će oni biti gosti u njegovom programu.

– Neću se više takmičiti, ali biću voditelj. Nekoliko puta nedeljno treba da ulazim unutra kod njih, pa ću sa njima voditi program, to jest ja program, a takmičari su mi kao gosti – objasnio je Miki za “Informer” tada.

Inače, Miki je uslikan u Šidu na popularnoj Kobasicijadi i to sa bivšim cimerom Mikicom Bojanićem i Radomirom Takijem Marinkovićem, ocem aktuelne učesnice “Elite” Maje Marinković.

Mnoge je začudio ovaj spoj, kako su Mikica i Miki često kritikovali Maju, a više puta su imali žestoke svađe sa njom, iako je Marinkovićeva tokom “Zadruge 6” često navodila kako joj je Bojanić jedna od najbližih osoba u kući.

Fanovi rijalitija “Elita” i dalje čekaju da Miki uđe u Belu kuću kao voditelj, a pred Novu godinu pojavio se na “Elitoviziji” kao član stručnog žirija, zajedno sa Dejanom Dragojevićem, Davidom Dragojevićem i Dejanom Milićevićem.