Home Zanimljivosti RAZVEZAO JEZIK: Janjuš javno priznao sa kime se Ena viđala njemu iza...

RAZVEZAO JEZIK: Janjuš javno priznao sa kime se Ena viđala njemu iza leđa – Sve razjasnio…

527
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Sve razjasnio…

Janjuš javno priznao sa kime se Ena viđala njemu iza leđa!

Odnos Ene Senić i Marka Janjuševića Janjuša već godinama unazad predmet je pažnje publike koja voli i prati rijaliti, kao i pripadnika sedme sile.

Uprkos tome što nisu više ni u kakvom emotivnom odnosu, Janjuš je za svoju suprugu uvek imao samo reči hvale.

Međutim, bivši košarkaš je u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem u Šiša baru otkrio detalj o njegovoj bivšoj izabranici, o kojoj je izneo dosta informacija.

Naime, Janjuš je otkrio da se Ena Janjušević viđala svojevremeno sa Filipom Đukićem i Đeksonom, koji su bili učesnici prve sezone Zadruge.

Tokom razgovora, Janjuš je ispričao i kakav odnos je imao sa Eninom majkom, odnosno njegovom taštom, koja se nikada nije oglšavala za medije, u jeku njegovih rijaliti skandala.

Evo šta je sve rekao:

– Zamisli kad bi se to desilo, ona se nikad nije oglasila, mislim da se samo sa Filipom Đukićem i Đeksonom, jer ih je gotivila posle prve sezone, možda je videla sa još jedno, dve osobe, zamisli to ludilo. Jednu izjavu nisu dali, zamisli da oni kažu o meni šta sam radio zadnjih 14 godina, jednu ružnu reč nisu rekli za mene, iskreno da ti kažem, nikada. Taštu više volim nego ženu, to je istina. Na stranu što sam ja otišao sa drugom, to nije moglo da opstane, moja tašta je uvek govorila da budemo dobro, samo zbog deteta, za ostalo je boli p**ka, radite šta hoćete, ali zbog deteta morate biti u dobrim odnosima, ko tako ne razmišlja, taj zapravo nije normalan. Zato ih ja i poštujem, zato nikada nisam ništa ružno rekao. Šta god da je, treba biti normalan, ali ne razmišljaju svi istom putanjom – ispričao je Marko Janjušević Janjuš u rijalitiju Elita.