Home Zanimljivosti ANELI AHMIĆ PROGOVORILA O TRUDNOĆI SA JANJUŠEM: Obavila tajni razgovor – Kamere...

ANELI AHMIĆ PROGOVORILA O TRUDNOĆI SA JANJUŠEM: Obavila tajni razgovor – Kamere sve snimile…

266
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Kamere sve snimile…

On je prvo istakao da mu je velika muza, a onda mu je ona sve priznala!

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš kaže da je Aneli Ahmić njegova muza, nakon što su razmenivali nežnosti, a ona je već isplanirala koliko dece bi volela da imaju.

– Ženo, ti si me smirila ovde. Znaš li koliko meni to znači. Sad si moja muza – pričao je bivši košarkaš u krevetu, da bi se Ahmićka nadovezala:

– Hoću da ih imamo bar troje ako se slažeš… Troje dece, i sve bi bilo odlično. Bolje da o svemu tome pričamo nasamo, a ne pred drugima jer neću da shvataju to kako oni žele, pa da pričaju svašta – rekla je ona.

Podsećamo, bio je poseban dan za Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, jer su rešili da produže boravak u krevetu i uživaju u ljubavnim trenucima. Njih dvoje su vreme provodili u nežnostima i ljubljenju, odlučivši da se prepuste romantičnom trenutku bez žurbe.

Umesto uobičajenih aktivnosti, Marko i Aneli su odlučili da se posvete jedno drugom i provedu vreme u intimnosti rehaba, gde borave od samog početka veze.

Dok su ostali ukućani iskoristili priliku da odu do prodavnice i nabave sve neophodne namirnice za ovu sedmicu, Aneli i Janjuš su ipak izabrali da se posvete jedno drugom i dan provedu pod pokrivačem, gde ih niko ne ometa.

Kako je Janjuš i sam naglasio, vreme u Eliti najviše voli da provodi upravo ovako, sam sa Aneli, dok vode ljubav. Tokom tih aktivnosti totalno zaboravi na spoljni svet i sve ružno što mu se dogodilo.

Ostali takmičari ih nisu ometali, niti posećivali, pa su imali vremena da budu usresređeni jedno na drugo, te su satima razmenjivali nežnosti, govorili jedno drugom koliko se vole i kako će protiv svih ići zbog ljubavi, u koju mnogi sumnjaju, kako u Eliti, tako i van iste.