Home Zanimljivosti “KADA VIDI DA PRODUKCIJA TO NE PODRŽAVA”: Haos u najavi – Marija...

“KADA VIDI DA PRODUKCIJA TO NE PODRŽAVA”: Haos u najavi – Marija Kulić žestoko udarila na Marka Đedovića…

230
0
Marija Kulic, Marko Dedovic,
Marija Kulic, Marko Dedovic,

Marija Kulić žestoko udarila na Marka Đedovića…

Marija se ne smiruje!

Uprkos tome što nije takmičar rijalitija “Elita”, Marija Kulić u spoljnom svetu važi kao jedan od najjačih komentatora, kako svoje ćerke Miljane, tako i ostatka crnog stola.

Već je davno poznato da starija Kulić nije u dobrom odnosu ni sa kim ko je protiv njene mezimice, pa je tako njeno loše mišljenje zakačilo još jednog komentatora, Marka Đedovića.

Naime, Marija je komentarisala kako Marko uopšte nije objektivan, i kako njegova pristrasnost zavisi od toga kako koga produkcija “Elite” podržava.

– Zašto Đedović nije stao na stranu roditelja kada su bili u pitanju Miljana i Zola, nego je kao voditelj rekao Miljani na intervjuu:”Ko sluša roditelje, da sam ih slušao bio bih zdravstveni radnik”, zbog čega sam ga ja pljuvala i vređala. Sada, kada vidi da produkcija ovo ne podržava, on je kao na strani roditelja. To nije iskreno, niti objektivno – napisala je Marija.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, ratovanje Kulićki i Đedovića više puta je dobilo epilog na sudu, a poslednja tužba koju je Siniša Kulić uputio presuđena je u njegovu korist.

Đedović je tužen jer je izjavio da je Miljanin otac s*lovatelj.

– Da vas obavestim moj suprug je dobio na sudu šu*u Đedovića za reči s**ovatelj i čim dobije presudu, slikam i objavljujem – glasila je objava na Marijinom profilu.