Home Zanimljivosti KARAMUJIĆ OPISAO KAKO JE LEČIO ANELI AHMIĆ: “Zatekao sam ženu koja je...

KARAMUJIĆ OPISAO KAKO JE LEČIO ANELI AHMIĆ: “Zatekao sam ženu koja je izgledala kao…” (VIDEO)

602
0
Dejan Dragojevic, Mehmedalija Karamujic,
Dejan Dragojevic, Mehmedalija Karamujic,

“Zatekao sam ženu koja je izgledala kao…”

Otkriveni nepoznati detalji!

Dejan Dragojević, najnovije pojačanje “Hajpovog” jata, briljirao je u novom formatu ove produkcije.

U prvoj emisiji “D-Cast”, gost je bio hodža Mehmedalija Karamujić, koji je u emisiji otkrio da je nad takmičarkom “Elite”, Aneli Ahmić, vršio egzorcizam.

Kako je naveo, starleta i aktuelna rijaliti učesnica imala je problem, te se sa svojim suprugom Asminom Durdžićem obratila Karamujiću. Međutim, Aneli tvrdi da je Asmin imao probleme, dok Asmin tvrdi drugačije. Nakon ove emisije, publika je dobila potvrdu ko je govorio istinu.

Hodža se pominjao u rijalitiju prvi put baš od strane Dejana Dragojevića, a sada su nakon pet godina seli jedan naspram drugog i popričali o svim detaljima ovog slučaja koji trese “Elitu” od samog početka emitovanja rijalitija, ali i o veri.

Hodža je bio u domu Aneli i Asmina te je u emisiji “D-Cast” opisao da je Ahmićeva imala problem zbog kog je on kontaktiran, kao čovek koji bi postao rešenje istog.

– Tamo sam zatekao ženu koja je izgledala kao razjareni bik. I onda dolazi do reakcije i javlja se muški glas – opisivao je Mehmedalija.

Gost je takođe jasno rekao da je on bio taj koji je otišao u dom Aneli i Asmina, kao i da je Aneli ta koja je imala problem, te da je “odreagovala” kada je krenuo da čita molitve, što bi značilo da je imala nečastive sile u sebi.

Podsećanja radi, dosta spekulacija izazvao je kontroverzan odnos starlete i njenog sad već bivšeg izabranika, kao i to da li su u bračnoj zajednici ili ne. Asmin je višestruko naglašavao da do braka nije nikada došlo, jer, po pravilu prvo treba doći do opštinskog, pa do verskog sklapanja braka. Karamujić je potvrdio da ih on nikada nije venčao.

Pogledajte prilog: