Home Zanimljivosti MARKU ĐEDOVIĆU STIŽE KAZNA: Asmin Durdžić prelomio – Prijavio slučaj policiji…

MARKU ĐEDOVIĆU STIŽE KAZNA: Asmin Durdžić prelomio – Prijavio slučaj policiji…

318
0
Marko Dedovic, Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,
Marko Dedovic, Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,

Prijavio slučaj policiji…

Drama se nastavlja i nikad ne prestaje!

Tokom nove emisije “Pretres nedelje” sa Milanom Miloševićem, kao i uvek, glavni akter bila je kontroverzna starleta.

Aneli Ahmić je komentarisala bivšeg izabranika, Asmina Durdžića, koji svakodnevno priča o njoj, a u njeno izlaganje uključio se i Marko Đedović.

Njegove reči prilično jako su odjeknuli u spoljnom svetu:

– Voleo bih da se nađe na putu pravim muškarcima, koji će mu pokazati kako se postupa prema jednoj ženi i majci, eto, to mu ja želim. Čisto edukativno, ništa previše, čisto da mogu da ga podignu i osveste, ništa previše, samo da nauči kako se ponaša prema nekome ko ti je rodio dete – govorio je Marko Đedović.

Na konto njegovih reči oglasio se i Asmin, koji je presavio tabak i kontaktirao organe reda i mira naše zemlje.

Asmin je ovo shvatio kao poziv na njegov linč od strane Marka Đedovića, pa je momentalno reagovao i prijavio ga policiji, što je i sam priznao putem svog Instagram profila. On je, najpre, podelio snimak Đedovića iz “Elite”, a potom objavio mejl, koji je poslao policiji, uz sve podatke i dokaze.

– Marko Đedović je pozivao na moje ubistvo – napisao je Asmin putem svog Instagram profila.

Instagram,
Instagram,
Instagram,
Instagram,

Ovaj Asminov potez izazvao je lavinu reakcija i pravu buru na društvenim mrežama, a mnogi su komentarisao da je prenaglio i previše burno reagovao, s obzirom da Đedović nigde nije pominjao nikakvo ubistvo.

S druge strane, drugi podržavaju odluku da tuži sve rijaliti učesnike koji ga spominju, iako ga nisu ni upoznali, samo na osnovu priče Aneli, koja je iznela brojne optužbe na njegov račun, a njihov medijski rat traje i dan danas i sve je žustriji.