Home Zanimljivosti “DA PRIZNA – NE BI BIO PROBLEM”: Demaskirala Ivana Marinkovića – Konačno...

“DA PRIZNA – NE BI BIO PROBLEM”: Demaskirala Ivana Marinkovića – Konačno fokus na njegovu orijentaciju…

294
0
Vesna Vukelic Vendi, Ivan Marinkovic,
Vesna Vukelic Vendi, Ivan Marinkovic,

Konačno fokus na njegovu orijentaciju…

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je Vesnu Vukelić Vendi u svojoj emisiji Amidži šou.

Bivša rijaliti učesnica i pevačica progovorila je o Ivanu Marinkoviću, te iznela niz interesantnih detalja.

Vendi je prokomentarisala tvrdnje Žane Đorđević o Ivanovoj sek**alnoj orijentaciji, koje su je iznenadile.

– To je prvi put da neko skrene fokus sa Ivanovog hetero izbora otkako je se**ualno stasao i otkako je postao potentan. Niko nikada nije ubacio crva sumnje u njegovo opredeljenje osim Žane. Ona se prošle godine vrlo tendenciozno uhvatila za Filipa Cara koji je bio glavna pesnica rijalitija – započinje ona.

– To je kao “zakačiću se za najjačeg i kako god da bude, uvek sam u priči sa najjačim”. Kako god, Car je nju otresao za dva dana, ali izgleda da Jelena i Ivan još uvek ne mogu da je otresu, jer se ona kao bodljikava žica okomila oko njih i drži ih kao taoce, jer joj je bitno da se drži za najjače – priča Vendi.

– Ivan je jedan od najbolji rijaliti igrača ikada, jer njegovo mačevanje retko ko generalno može da izdrži. Otkako je tu sa Jelenom, on njoj džentlmenski daje da priča na svoj način, pa se Žana tu uvukla sa njenom bodljikavom žicom i Ivanu je bitno da oni ostanu stabilni u tom obračunu. Nije nikakav problem da se Ivan izjasni da je gej, jednostavno to nije ništa neobično u današnje vreme, to nije nikakvo epohalno otkriće, ali kad bi to bila istina… – kaže ona.

– S obzirom na to da nije, to sve njeno pada u vodu. On je nekog starog kova i starijih shvatanja, on čak nikad nije ni išao kod kozmetičara, niti je depilirao grudi, da bi bio gej ipak moraš da budeš sofisticiran, tako da to nema veze sa životom. Ali dobro, to su neke stvari koje prolaze u toj fabrici laži koju je Žana pokrenula, ona je našla taj modus – rekla je pevačica u pomenutoj emisiji.