Home Zanimljivosti ZVEZDAN SLAVNIĆ PONOVO UDARIO NA ANU ĆURČIĆ: Obelodanio poverljivu informaciju o bivšoj...

ZVEZDAN SLAVNIĆ PONOVO UDARIO NA ANU ĆURČIĆ: Obelodanio poverljivu informaciju o bivšoj partnerki…

197
0
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic,
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic,

Obelodanio poverljivu informaciju o bivšoj partnerki…

Ponovo se oglasio po pitanju bivše partnerke sa kojom će se uskoro naći na sudu!

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić odlučio je da ponovo napravi haos u životu njegove bivše partnerke Ane Ćurčić, te se ponovo oglasio na svom Instagram profilu i poslao joj direktnu poruku.

Naime, on je na svom Instagram profilu objavio snimak Ćurčićeve iz rijalitija, uz dodatnu opasku.

– Ono kad neće da ti budu admini čak i kad im nudiš veliku lovu, pa sam sebi napraviš fan stranicu i počneš da “mafijaš” i pljuješ da bi sebe oprao. Anči, ne ide to tako – napisao je Zvezdan u objavi.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, Ana Ćurčić je gostovala u emisiji “Pretres” gde je bez dlake na jeziku progovorila o svom životu, kao i o golgoti koju je prošla sa Slavnićem.

– Nisam sve govorila mami i sestri, krila sam skoro sve. Plašila sam se da joj kažem da ne dodje i kaže nešto njemu. Mama je znala neke stvari, ali sam dosta prećutkivala jer sam se plašila. On je prema mojoj deci i svima u mom životu bio izuzetno kulturan – objasnila je Ana.

– Sama sebi sam brisala suze u tim prilikama. U početku je i on meni brisao suze, pa se izvinjavao, ali to je početak. Kada ti o tome pričam kao da ne pričam o sebi. Ne mrzim ja njega, da ga mrzim opet je to neka emocija – rekla je Ana.

– Kada sam dobijala batine pitala sam ga “Zašto?”. On kaže “ti me iznerviraš, ti to meni uradiš!” – ispričala je Ana.

Podsetimo, nakon Zvezdanove prevare sa Aninom sadašnjom koleginicom, Ćurčićeva je ušla u poslednju sezonu “Zadruge”, kako bi ispričala svoju istinu. Učešćem je pobrala brojne simpatije publike i gledalaca kraj malih ekrana.