Home Zanimljivosti ANĐELO I ANITA POKRADENI – BRUKA: Produkcija dopustila da se unese ova...

ANĐELO I ANITA POKRADENI – BRUKA: Produkcija dopustila da se unese ova vrednost – Odmah ih ojadila…

564
0
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,

Odmah ih ojadila…

Šta je to publika primetila?

U ponedeljak je počela nedelja ljubavi u rijalitiju “Elita”, a kako je na red došao Dan zaljubljenih takmičari su tokom celog dana imali organizovane igrice, ali im je produkcija televizije Pink omogućila da dobiju poklone od fanova.

Poznato je da Anita Stanojlović i Anđelo Ranković imaju jako veliku podrškuna na društvenim mrežama i brojne fan profile, koji su ih čak i na prehodnij “Elitoviziji” doveli do sms pobede, što je napravilo jako veliku pometnju u Beloj kući i stvorilo im brojne neprijatelje.

Međutim, jedna situacija sada je napravila karambol na društvenim mrežama, a radi se o potezu Aneli Ahmić.

Naime, kod nje i Marka Janjuševića Janjuša zalutao je jedan poklon koji je bio za Anitu i Anđela, što je Aneli primetila, ali se napravila luda, pa iz poklona samo izvukla čestitku i vratila Stanojlovićevoj, dok joj je prećutala da je uz to stigao i poklon.

Fanovi su odmah napravili pometnju i pohvatali sve dokaze, koji su prosledili drugim profilima koji prate dešavanja u rijalitiju “Elita”.

Mnoge interesuje da li će Aneli da prizna svoju krivicu i vrati ukradene poklon (ne treba isključiti mogućnost da ih je slučajno uzela) Aniti i Anđelu, pošto su se ipak njeni fanovi potrudili oko toga i uložili novac da im prirede što više iznenađenja, koje je Aneli odlučila da prisvoji, a njima vrati samo poruku koju su napisali.

Mnoge je takođe začudio ovaj potez, jer su Aneli i Anita u dobrim odnosima, a na društvenim komentarima se piše da bi Janjuš zbog ovoga napravio haos i da mu se uopšte ne bi svideo ovaj potez koji je povukla Aneli.

Instagram,
Instagram,