Home Zanimljivosti “PLAŠIM SE DA NE POLUDIM”: Marko Janjušević Janjuš u suzama – Plače...

“PLAŠIM SE DA NE POLUDIM”: Marko Janjušević Janjuš u suzama – Plače kao malo dete…

499
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Plače kao malo dete…

Pretužne scene su se odigrale u dvorištu Elite!

Marko Janjušević Janjuš lio je suze na Dan zaljubljenih dok se oko njega ukućani vole i uživaju, on ne može da dođe sebi, već je ceo dan pominjao pokojnog brata Mihajla Janjuševića.

Naime, Janjuš se raspao na komade i osamio u dvorisštu, dok su sa druge strane svi ostali ukućani bili veoma raspoloženi, Terza mu je prišao da vidi šta se dešava.

– Ne daj bože nikome, ne daj bože. Sve mi presedne – rekao je Janjuš, a Terza je pokušao da ga malo umiri:

– Ma kako nije normalno, sačuvaj brate majku i oca i drugog brata. Neka vide da si nasmejan i srećan, potrudi se zbog njih – rekao je Terza.

Međutim, Janjuš je nastavio da rida i da čupa kosu su glave, te da kaže kako nije svestan šta ga je snašlo i da ne može da preboli Mihajla.

– Traže oni to od mene, ali ja to ne mogu, ne mogu na silu. Džaba da mi milijarda leti s neba, mogu na sekundu biti srećan… Ali sve je to jako kratko… Meni je sto slika u glavi – kukao je Janjuš.

– Dobro ljudi ostanu normalni posle takvih stvari – kratko je ubacio Bora Terza.

– Nije čovek još ni svestan, ja kad ti kažem, pojma ja nemam još ni šta me je snašlo. Nikad mi teže u životu nije bilo, pre ovoga sam mogao sve da izdržim… Užas, ja ne mogu da verujem šta me snađe… Plašim se da ću prebaciti, napraviću još veće s*anje, nisam uopšte dobro. Nemam predstavu koliko će ovo da traje – požalio se Janjuš Terzi koji je dao sve od sebe da uteši cimera.

Podsećamo, Janjuš i dan danas ne prestaje da razmišlja o brojnim hejt porukama koje dobija gotovo svakodnevno, a koje je imao prilike da pročita, kada je napustio Elitu zbog pomena pokojnom bratu Mihajlu, koji je izvršio samoubistvo.

Janjuš se vratio na velelepno imanje u Šimanovcima, pa prepričao ukućanima šta ga je sačekalo, a sada je rešio da svima stane na put i sve poruke, pretnje i uvrede prijavi policiji.

Tokom razgovora sa Aneli Ahmić, Janjuš je otkrio da čeka da ga produkcija izvede iz Elite, kako bi uzeo svoj telefon i sve poruke prijavio policiji, a za to će biti zaduženi njegovi advokati.