Home Zanimljivosti ŠTA JE OVO – VIŠE SE NE KRIJE: Otkriveno gde i sa...

ŠTA JE OVO – VIŠE SE NE KRIJE: Otkriveno gde i sa kim je Filip Car bio za Dan zaljubljenih…

780
0
Filip Car,
Filip Car,

Otkriveno gde i sa kim je Filip Car bio za Dan zaljubljenih…

Poznati rijaliti takmičar rešio da se dobro provede!

Bivši učesnik “Zadruge 6”, Filip Car, odlučio je da provede Dan zaljubljenih na neobičan način, sa svojim prijateljima u restoranu pored mora u prelepom ambijentu Crikvenice.

Bivša devojka i pobednica “Zadruge” Aleksandra Nikolić, koja je u drugom stanju i čeka njihovo dete, nije sa njim.

Car je na društvenim mrežama podelio fotografiju, kako pored mora uživa u sunčanom danu sa svojim prijateljima. Sa njim je bio i njegov prijatelj Bruno.

Instagram,
Instagram,

Za to vreme Aleksandra bila u Beogradu i spremala se za porođaj koji se bliži. Ona je na svom storiju podelila novu garderobu koju je obezbedila za svoju naslednicu i sve oduševila prizorom.

Instagram,
Instagram,

Aleksandra je trenutno u osmom mesecu trudnoće, a mnoge zanima u kakvim su sad odnosima Filip i ona, jer je poslednjih meseci bila jako turbulentno i više puta su raskidali i mirili se.

Iako nisu zajedno njih dvoje će tokom celog života biti povezani, a svi jedva čekaju da vide kako će se snaći u roditeljstvu i da li će ih dolazak ćerke možda ponovo zbliži i pomoći da svojoj ljubavi koja je započeta u rijalitiju daju još jednu šansu.

Iako već neko vreme Aleksandra i Car nisu zajedno mnogi fanovi su se nadali da će bar Dan zaljubljenih da provedu zajedno i možda objave pomirenje, ali do toga nije došlo, zbog čega mnogi smatraju da je možda ovoj ljubavi nakon svega stvarno došao kraj.