Home Zanimljivosti STIŽE BEBA: I u ovoj sezoni rijalitija ćemo imati trudnicu – Miljana...

STIŽE BEBA: I u ovoj sezoni rijalitija ćemo imati trudnicu – Miljana priznala koliko srećna će biti…

334
0
Miljana Kulic, Dario Radumirović,
Miljana Kulic, Dario Radumirović,

Miljana priznala koliko srećna će biti…

Pa ovo je prelepo!

Učesnica rijalitija Elite, Miljana Kulić i njen cimer Darijan Radomirović, postali su sve prisniji od kada su započeli svoju romantičnu vezu unutar kuće.

Njih dvoje su već počeli da razmišljaju o budućnosti zajedno, pa čak i o proširenju porodice. Miljana je otkrila da već mašta o životu van rijalitija i o tome kako bi izgledao njihov zajednički porodični život.

Miljana je izjavila da je oduševljena što je njihov odnos tako brzo napredovao, ističući da je srećna što imaju jedno drugo i što se brinu jedno o drugom.

Već mu je spomenula proširenje porodice, a on joj je stavio do znanja da je spreman da joj napravi dete, samo je neophodno da ona kaže da to želi.

Ovo je iznenadilo sve, s obzirom da su se prethodno dogovorili da nemaju se**ualne odnose do kraja rijalitija, a Miljana, po svemu sudeći, ne može da se strpi, pa će odmah krenuti da rade na detetu:

– Ne mogu da verujem da smo ovako kliknuli. Mnogo mi je drago što smo tu i što pazimo jedno na drugo. Već mogu da zamislim kako bi nam porodica izgledala – pričala je Miljana kroz smeh.

– Vidim ja da si ti sve isplanirala bez da si me pitala. Ako hoćeš bebu samo kaži, mada mislim da je još rano za to! Treba mnogo toga još da se pokaže da bismo videli da li smo jedno za drugo, mada ti si takva sve hočeš na gotovo – rekao joj je Darijan.