Home Zanimljivosti EVO GDE ODLAZI NENAD ALEKSIĆ ŠA NAKON NAPUŠTANJA RIJALITIJA: Video zapisima sa...

EVO GDE ODLAZI NENAD ALEKSIĆ ŠA NAKON NAPUŠTANJA RIJALITIJA: Video zapisima sa tajne lokacije… (VIDEO)

346
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Video zapisima sa tajne lokacije…

Isplivao video zapis iz njegovog stana!

Reper i rijaliti učesnik Nenad Aleksić Ša trenutno boravi u rijalitiju “Elita”. On ima jako turbulentan boravak, jer je ušao oženjen, a u međuvremenu se zaljubio u 20 godina mlađu pevačicu Mionu Jovanović sa kojom je uplovio u ljubavnu vezu, iako još uvek nije zvanično razveden.

Ša se letos oženio tiktokerkom Vanjom Aleksić, ali je njihova ljubav doživela krah nakon samo par meseci.

Iako je reper obećavao kako je spreman na sve samo da mu se ona vrata, vrlo brzo nakon ulaska u “Elitu” je poklekao i zaljubio se u drugu.

Inače, Ša se letos zbog Vanje preselio i prodao svoj čuveni stan na Fontani, kako bi njoj i njeom sinu obezbedio konforniji život u većem prostoru, kako on kaže, ali tad nije ni slutio da će doći do kraha odnosa i da sa Vanjom neće ni biti.

Kako njegov novi stan još uvek nije bio završen kad je ušao u rijaliti, izgleda da se sad radovi dešavaju punom parom, pa je neko ko vodi njegov zvaničan profil na društvenoj mreži Instagram podelio snimak na kojem može da se vidi da mu je kuhinja završena i kako ona izgleda kad je svedoretano pod konac.

On će ovde boraviti nakon završetka i izlaska rijalitija “Elita”, a da li će sa njim u ovom prelepom prostoru boraviti i Miona, ostaje nam da ispratimo i saznamo.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!