Home Zanimljivosti LJUBAVNA SAGA FILIPA CARA I ALEKSANDRE NIKOLIĆ SE NASTAVLJA: Da li je...

LJUBAVNA SAGA FILIPA CARA I ALEKSANDRE NIKOLIĆ SE NASTAVLJA: Da li je došlo do pomirenja – Narod bacio u rebus…

205
0
Aleksandra Nikolic, Filip Car,
Aleksandra Nikolic, Filip Car,

Ona je kroz šalu bacila fanove u rebus…

Odnos pobednice “Zadruge 6” Aleksandre Nikolić i Filipa Cara već godinama intrigira javnost, a pogotovo sada kada čekaju svaki čas da postanu roditelji.

Oni su započeli vezu pred kamerama rijalitija “Zadruga”, a potom je usledila veridba. Nakon šeste sezone, Aleksandra je ostala u drugom stanju i saznali su da čekaju devojčicu.

Filip Car i Aleksandra sa vremena na vreme su raskidali i mirili se, a sada je pobednica šeste sezone otkrila u kakvom su odnosu trenutno:

– U odličnom smo odnosu, dogovaramo se oko svega i zaista nemamo nikakvih problema – istakla je Aleksandra za Pink.

Ona je otkrila i da li postoji mogućnost da obnovi svoju ljubavnu romansu sa Filipom Carem.

– Nikad ne reci nikad kad smo u pitanju ti i ja – našalila se Aleksandra.

Inače, Car je nedavno na Tiktoku pričao o imenu i prezimenu deteta:

– Ja mislim da bi dete trebalo da nosi moje prezime i da je moje prezime samo po sebi toliko lepo, prepoznatljivo i posebno. Naravno da ću insistirati da dete nosi moje prezime. Ako Aleksandra ne bude htela da dete nosi moje prezime, neka nosi njeno, pa kasnije, kada dete poraste, neka odluči čije želi. Eventualno može imati i od mame i od tate – rekao je bivši zadrugar i dodao:

– Naravno da mislim učestvovati u davanju imena. Video sam da je zadnji put Aleksandra rekla da će ona dati ime. Probaću nekako da joj kažem da se zajedno dogovorimo. Bilo je par imena koja su se svidela i meni i njoj, ali voleo bi da učestvujem u davanju imena. I ako ne budem učestvovao, neka je ono živo i zdravo. Ako hoće neka da ime Spomenka, samo da je živa i zdrava, kakvo god ime joj da nebitno – rekao je Car.