Home Zanimljivosti NAKON GAĐANJA I POLIVANJA – TEŠKE OPTUŽBE: Besni obračun između Miljane Kulić...

NAKON GAĐANJA I POLIVANJA – TEŠKE OPTUŽBE: Besni obračun između Miljane Kulić i Jelene Marinković… (VIDEO)

434
0
Jelena Ilic, Miljana Kulic,
Jelena Ilic, Miljana Kulic,

Besni obračun između Miljane Kulić i Jelene Marinković…

Marinkovići pokvarili Miljani ljubavnu idilu sa novim dečkom!

Miljana Kulić i Marija Malivuk su komentarisale Jelenu i Ivana Marinkovića, kao i njihov brak, za koji su rekle da u njemu nema strasti i ljubavi i da njih dvoje jedino brinu o honoraru za koji rade.

Video sa njihovim razgovorom pušten je pred svim ukućanima, a odmah nakon toga je usledila žestoka svađa između Miljane i Jelene.

– Kako si ti divna u pravoj si ljubavi sada i sve će biti u redu, bitno je da je kod tebe sve ok. Bez lekova si ništa. Ti si ovde rijaliti servis, servisiraš ovde muškarce koji ti se ponude – rekla je Jelena ironično.

– Zola te ne voli, ali imaš sada pravu ljubav, nema brige za tebe – rekla je Jelena.

– Ortodoksna seljančuro, ti koja govoriš da se deca rađaju zla, sram te bilo – rekla je Miljana.

– Konačno će biti svadbe ovde u rijalitiju, konačno imaš muškarca za to – vikala je Jelena.

– Šta si ti bre prošle sezone za rođenu majku rekla, ova dobra žena. Rekla si joj da je bolje da je umrla. Majci rođenoj si to rekla. Išla Zoli na groblje snimala za jutrub. Zaboravila si sopstvenoj porodici šta si radila, sram te bilo. Ti dobra žena – rekla je Jelena.

– Jadna, stalno pokušava da nađe neku ljubav. Nije joj uspelo sa Zolom, sa Bebicom, sada već je u godinama, mora da se uda. Ja joj želim da joj uspe – rekao je Ivan Marinković.

– Beležim sve tvoje reči i postupke. Kakva si prema majci. Gađala si je, polivala, rekla joj: “Dabogda umrla!” – insistirala je Jelena i nastavila.

– Zola kada ima odnose sa Miljanom okači Marijinu sliku iznad kreveta, a Miljana kaže: “Sve samo da dobijem tvoj k….!” – rekla je ona.

Detaljnije pogledajte ispod: