Home Zanimljivosti NAROD BESNI NA ANĐELA: Razotkriven da li folira vezu sa Anitom –...

NAROD BESNI NA ANĐELA: Razotkriven da li folira vezu sa Anitom – Sve isplivalo u javnost… (VIDEO)

510
0
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic,
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic,

Sve isplivalo u javnost…

Na društvenim mrežama počeo je da kruži klip!

Parovi u “Eliti” su imali priliku da pogledaju svoje ljubavne klipove.

Jedan od klipova koji je privukao najviše pažnje bio je ljubavni snimak Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, koji su napravili njihovi fanovi.

Oni su uživali dok su gledali svoje romantične trenutke, a njihovi pojedini cimeri, koji podržavaju njihovu ljubav, čak su pustili i nekoliko suza, jer ih je komplikacija emotivno ganula.

Međutim, izgleda da ipak nije sve tako savršeno kao što izgleda, jer se na jednom profilu na društvenoj mreži Instagram, koji prati sva dešavanja iz rijalitija “Elita”, pojavio snimak koji može da posluži kao dokaz da Anđelo i nije toliko lud za Anitom, kao što njih dvoje predstavljaju.

Naime, ta stranica je uporedila njegov ljubavni snimak sa Dalilom Dragojević sa klipom koji je emitovan na kom su Anita i on i donela zaključak da je sa Dragojevićkom bila mnogo jača emocija, pa i to poređenje navela kao dokaz da Ranković glumi zarad rijalitija vezu sa Anitom i osećanja koja predstavlja da ima.

Da li je Anđelo stvarno bio zaljubljeniji u Dalilu ili to samo tako deluje, kao i da li su osećanja prema još uvek zakonitoj ženi Jovane Tomić Matore iskrena, ostaje da čujemo od njega, ali i pustimo da vreme koje je pred nama to pokaže.

Snimak koji je iskoristila ta stranica možete da pogledate u nastavku ovog teksta.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!