Home Zanimljivosti “ŠTA SI POTROŠILA NA ANITU – PRIZNAJ”: Direktno suočavanje pred celim Balkanom...

“ŠTA SI POTROŠILA NA ANITU – PRIZNAJ”: Direktno suočavanje pred celim Balkanom – “Zbog novca i zbog medija…”

418
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

“Zbog novca i zbog medija…”

Aha, nema vrdanja sada!

U novoj emisiji “Pitanja gledalaca” stiglo je pitanje za Jovanu Tomić Matoru u kojem je neko želeo da ona objasni šta je to priuštila Aniti Stanojlović, pošto stalno govori kako je sa njom bila iz koristi, a uvek izbegne da prizna koja je suma novca koju je dala na nju.

– Stalno provlačiš kako je Anita bila iz koristi sa tobom, na pitanje voditelja koliko si para potršila na nju vešto izbegavaš odgovor – glasilo je pitanje.

– Ja sve što sam dala, osetila sam to, normlano mi je to bilo. Kažem iz nekih drugi stvari da je bila – govorila je Matora.

– Smatram da je samo na svadbu potršila novac, ja nisam bila iz koristi, već iz ljubavi, stalno provlači da sam bila sa njom zbog novca i zbog medija – prokomentarisala je Anita.

Iako je Matora bila škrta na rečima, Anitin dečko Anđelo Ranković nije mogao da odoli da ne odgovori na to što je Matora imala da kaže povodom pitanja koje je dobila u emisiji.

– Odlično znam da su Anitu mnogi drugi osuđivali, nismo čuli da je Aniti data neka suma novca. Da je neko potraživao novac, Matora kaže da to tako nije – dodao je Anđelo.

Inače, Anita je nakon toga optužila pojedine cimeri koji su na većinu komentara rekli kako nemaju komentar da štrajkuju zbog njihove veze i da zbog toga štede reči kad su sve teme u pitanju, zbog čega se Matora odmah ogradila da ne spada u tu grupu, iako Anita nikog konkretno nije ni navela.