Home Zanimljivosti “NEMA KO TE NIJE JAHAO”: Filip Car ogorčen zbog njenog ponašanja –...

“NEMA KO TE NIJE JAHAO”: Filip Car ogorčen zbog njenog ponašanja – Prekinuo tišinu i otkrio sve što zna…

486
0
Filip Car,
Filip Car,

Prekinuo tišinu i otkrio sve što zna…

Uh, ove reči će zaboleti!

Nakon što je Radomir Marinković Taki javno prozvao Filipa Cara kao ološ iz Crkvenice, Car je odlučio da se oglasio i žestoko uzvratio udarac bivšem tastu.

Car je istakao kako smatra da je Taki lažni Hju Hefner, aludirajući na Takijeve provokativne fotografije sa ženama koje često objavljuje na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Car je u svom oglašavanju takođe isprozivao i svoju bivšu devojku Maju Marinković.

Zbog reči koje je upotrebio Maja bi verovatno poludela i započela novi rat, kad bi znala da je ovo izjavio za nju i njenog oca:

– Ma šta da komentiram tu dvorsku ludu, simpatičan je klaun hahah. Hju Hefner iz mahale i njegova Dženifer što je svakog jahala – odbrusio je za medije, bivši zčesnik “Zadruge” Filip Car.

Marinković se nedavno oglasio za domaće medije gde je brutalno prozvao ćerkinog bivšeg dečka Filipa, za kog ona priča da ga i dalje voli i otvoreno svima pokazuje da bi se pomirila sa njim kad bi joj on dao priliku za novu šansu.

– Taj ološ iz Crkvenice koji se plaši mačke joj je prišao nakon njenog ljubavnog brodoloma sa Janjušem. Maja je tad bila povređena i zaljubila se u tog ološa. Kakva mu je žena? Šta će za nju da kaže, a to priča za Maju. Sve najgore mislim o njemu, neću da mu dajem na značaju nije vredan ni ime da mu spomenem – poručio je Taki Marinković.