Home Zanimljivosti “OD OSOBE VREDNE 10 DINARA”: Sve razjasnila – Aleksandra Nikolić u suzama...

“OD OSOBE VREDNE 10 DINARA”: Sve razjasnila – Aleksandra Nikolić u suzama zbog Filipa Cara…

305
0
Aleksandra Nikolic, Filip Car,
Aleksandra Nikolic, Filip Car,

Aleksandra Nikolić u suzama zbog Filipa Cara…

Sve šokirala objavom!

Turbulentan odnos Aleksandre Nikolić i Filipa Cara često je glavna tema pripadnika sedme sile.

Njihova veridba, pa kasnije i raskid i Aleksandrina trudnoća punili su novinske stupce mesecima unazad, a drama je nastala i sada, zbog Aleksandrine objave!

Pobednica šeste sezone popularnog rijalitija “Zadruga”, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a njen novi stori izazvao je veliku pažnju njenih fanova.

Aleksandra je odlučila da prozove nepoznatu osobu, a mnogi su zaključili da se obratila Filipu Caru, svom bivšem partneru, kome uskoro treba da rodi ćerku.

– Imam tu čudnu naviku da od osobe vredne deset dinara napravim milion dolara, pa se onda čudim kad me za istih deset dinara proda – napisala je Aleksandra.

Instagram,
Instagram,

Nikolićeva je ispod objave ostavila i dva emotikona, jedan koji plače od tuge, a drugi koji plače od smeha.

Ovo je mnoge iznenadilo, kako se Aleksandra nedavno oglasila, te otkrila da je u odličnim odnosima sa Carem, zbog čega su se njihovi fanovi ponadali da će doći do pomirenja.

– U odličnom smo odnosu, dogovaramo se oko svega i zaista nemamo nikakvih problema – istakla je Aleksandra, pa otkrila da li ima mogućnost da njih dvoje svojoj ljubavi daju još jednu šansu.

– Nikad ne reci nikad kad smo u pitanju ti i ja – poručila je ona za Pink.rs.

Podsetimo, nakon što su se verili pred milionskim auditorijumom, obožavaoci su sa nestrpljenjem iščekivali vesti o planovima za venčanje.

Međutim, oni su nakon vesti o trudnoći imali jako turbulentan period, tokom kojeg su više puta raskidali i mirili se, a sada je usledio mirniji period.