Home Zanimljivosti POZLILO JOJ UŽIVO U EMISIJI: Stanje Jovane Tomić Matore se naglo pogoršalo...

POZLILO JOJ UŽIVO U EMISIJI: Stanje Jovane Tomić Matore se naglo pogoršalo – Produkcija hitno reagovala…

378
0
Jovana Tomic Matora,
Jovana Tomic Matora,

Produkcija hitno reagovala…

Nakon svih emotivnih udara ovo je dočekalo!

U jeku najnovijih događaja u rijaliti programu “Elita”, takmičarka Jovana Tomić Matora doživela je iznenadno loše stanje uživo pred kamerama, što je izazvalo veliku zabrinutost kod publike i ostalih takmičara.

Naime, uživo u emisiji “Gledanje snimaka” kamera je zabeležila da se Jovani Tomić Matoroj naglo slošilo.

Ona se jedno vreme držala za glavu, a već u sledećem trenutku ishitreno je napustila emisiju i otrčala do toaleta kako bi došla sebi.

Jovani Tomić Matoroj, koja već neko vreme prolazi kroz emotivno teške trenutke, odjednom je pozlilo dok je bila u programu uživo.

Iznenadni napad stresa doveo ju je do toga da hitno napusti scenu i potraži mir u toaletu.

Produkcija emisije odmah je reagovala na ovaj neočekivani događaj, pružajući podršku Jovani i osiguravajući da dobije potrebnu medicinsku negu i podršku.

Ovaj događaj je podsetio javnost na teške trenutke kroz koje Jovana Tomić Matora prolazi poslednjih meseci, naglašavajući važnost brige o mentalnom zdravlju i podrške osobama koje se bore sa sličnim izazovima.

Iako je ovo iznenađujući trenutak u emisiji “Elita”, nadamo se da će Jovana Tomić Matora dobiti neophodnu podršku i brigu kako bi prevazišla ove teške trenutke i vratila se emisiji u punom sjaju.