Home Zanimljivosti NA NJIHOV SUSRET SU SVI ČEKALI: Direktno se obratila Maji i prenela...

NA NJIHOV SUSRET SU SVI ČEKALI: Direktno se obratila Maji i prenela informacije – Svi zanemeli…

860
0
Zadruga,
Zadruga,

Svi zanemeli…

Njih dve su dobre prijateljice, a sada je Tamara imala priliku i lično da joj se obrati!

U Šimanovcima se održala još jedna, specijalna “Ljubavna Elitovizija”, a u stručnom žiriju se našla i starleta Tamara Đurić.

Mnogi su očekivali da vide susret Tamare i njene prijateljice Maje Marinković, ali kako ona nije učestvovala u “Elitoviziji”, nismo imali prilike da vidimo taj spoj.

Međutim, kada je na red došla Slađa Lazić Poršelina, koja je poznata po iskrenošću, te priznala da joj je Maja idol, Tamara Đurić iskoristila je priliku da se obrati Marinkovićevoj i uputi joj poruku javno, uživo u programu.

– Ja sad vidim da nema Maje, a vidim je samo na ekranu, niti mi maše, niti mi šalje poljubac. Maja je moja drugarica, malopre sam pozdravila Marka i Miću, nju sam očekivala da vidim ovde, ali vidim da nema Maja – rekla je Tamara, pa dodala:

– Maki, voli te drugarica! Kad počnu to ko na koga liči… Ako ti je Maja uzor, to je okej, Maja je stvarno od sebe napravila i izvukla maksimum, mislim na fizički izgled, Maja je napolju jedno, unutra drugo, dobar je čovek i super je devojka – rekla je Tamara.

Maja Marinković je cvetala od sreće kada je čula da je sa Tamarom sve u redu, te joj je sve vreme kasnije slala poljupce i pozdrave, ali i srca.

Poznato je da su Tamara i Maja tokom leta vreme provodile zajedno i da su naprasno postale velike prijateljice.