Home Zanimljivosti NAKON ŠTO JE JANJUŠ JAVNO PRETIO: Iz spoljnog sveta pristigla informacija –...

NAKON ŠTO JE JANJUŠ JAVNO PRETIO: Iz spoljnog sveta pristigla informacija – “Neka mi se jave…”

425
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

“Neka mi se jave…”

Jelena je iznela tvrdnje o Janjuševiću i iskreno mišljenje o njegovim postupcima!

Takmičenje “Ljubavna Elitovizija” donelo je mnogo novih drama u “Eliti”.

Čini se da se nakon komentara stručnog žirija najviše potresao Marko Janjušević Janjuš.

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se snimak gde on komentariše Kiju Kockar i Tamaru Đurić, koje su bile suzdržane dok su komentarisale Aneli Ahmić i njega.

– Eto Rošavi preti, samo ne znam koji su to ljudi što se sili sa njima danima. Pretio je Jeleni Batos bez razloga, sad preti Kiji Kockar i Tamari Đurić što ništa nisu rekle. A da su rekle ono što većina piše za njih, šta bi bilo onda? Skočio bi da ih bije, to 100% – napisao je admin jednog profila.

Objavu je podelila Jelena Batos:

– Neka mi se jave ti Janjuševi rijaliti krimosi, kojima je zanat biti Janjušev kriminalac nad rijaliti komentatorima – započela je Jelena.

Instagram,
Instagram,

Zatim je nastavila dalje:

– Pritom smo sve žene. Zašto ne psuje Požgaja? Izašao je i video šta je sve Požgaj rekao za Aneli, a preti ženama koje komentarišu i ne vređaju. Evo, tu sam, mene je najlakše naći, slobodno neka mi se obrate ti njegovi krimi prijatelji nad ženama. Ovo je sramota, jedan čovek već mesec dana preti ženama. Svelo se sve na pretnje i krimilance. Ženama da preti, fuj, fuj, fuj!!! – napisala je, između ostalog, Batosova.

Instagram,
Instagram,