Home Zanimljivosti NJIHOV PLAN PONOVO JE ZGROZIO NAROD: Pogledajte na šta Anita sad nagovara...

NJIHOV PLAN PONOVO JE ZGROZIO NAROD: Pogledajte na šta Anita sad nagovara Anđela…

273
0
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,

Pogledajte na šta Anita sad nagovara Anđela…

On je podsetio Anitu da njeni postupci prema Matoroj nisu korektni!

Učesnica “Elite” Anita Stanojlović sedela je u dnevnoj sobi sa momkom Anđelom Rankovićem, kog je pokušala da natera da joj čuva stražu dok se tušira, ali je on odbio i rekao da ne želi zbog Jovane da uradi tako nešto kako ona ne bi izvukla neki loš zaključak.

– Ajde da idemo do toaleta, ja hoću da se tuširam, ali da ti budeš tu. Ne mogu ovako da mi svi vrataraju, moram nekako da imam zaštitu – rekla je Stanojlovićka, a Anđelo se nadovezao:

– Nećemo bre to da radimo pred Jovanom! Nema smisla, znaš u kakvim smo odnosim a i koliko se mi znamo. Ne pada mi na pamet da je nerviram. Mislim da je najmanje to što mogu da uradim da je ne provociram kako stignem – rekao je on.

Podsećamo, učesnici Elite Anđelo Ranković i Anita Stanojlović mazili su se na krevetu u spavaćoj sobi, pa su tokom razgovora nasmejali cimere pričom o deci.

Oni su rekli da bi im naslednici bili pametni na Anitu, a lepi na manekena, sa čime su se mnogi složili.

– Naša deca bi bila lepa kao lutke! Sad će neko da pomisli da smo otišli predaleko, ali mi je to palo na pamet! Zamisli male nas! Lepa deca na tebe, a pametna na mene! Zapravo lepa i pametna na mene – pričala je Anita, dok se Anđelo smejao.

Ceo razgovor su čuli njihovi cimeri u spavaćoj sobi, pa su se smejali naglas dok su se razbuđivali.

Inače, oni su nastupili zajedno na Elitoviziji, a Kija Kockar, koja se našla u žiriju rekla je da je sigurna kako Anita nikada nije ni volela žene, te i da je sada pokazala svoju pravu seksualnu orijentaciju.