Home Zanimljivosti NOVI OBRAČUN IZMEĐU ANELI I JOVANE: Žestoko je nagazili cimeri – Zauvek...

NOVI OBRAČUN IZMEĐU ANELI I JOVANE: Žestoko je nagazili cimeri – Zauvek zapečatila istinu o njoj…

474
0
Aneli Ahmic, Jovana Cvijanovic,
Aneli Ahmic, Jovana Cvijanovic,

Zauvek zapečatila istinu o njoj…

Ona je otkrila kakva je njena sestra!

Sestra Jovane Cvijanović, Ivana, se oglasila za medije, pa je napisala da su učesnicu “Elite” žestoko nagazili cimeri, te se nada da će iz svega da izvuče pouku.

Ona je prokomentarisala osude sa kojima se susreće njena sestra.

Ona je iznela konačne informacije o svojoj sestri i zauvek zapečatila istinu o njoj.

– Što se Aneli tiče i te svađe, verovatno da je Jovana vređala i ona nju i ako je to istina, Jovana joj sigurno nije rekla iz čista mira da je debela. Dakle to je samo bila njena reakcija, na Aneline akcije – rekla je ona pa se osvrnula na Jovanin odnos sa Urošem Rajačićem:

– Jovana je bila fenomenalna, oduševljena sam njenim performamsom, što se tiče Uroša on je jedan nebitan lik koji traži samo neku devojku za opstanak. Oni su nešto kliknuli, ali se iskreno nadam da je to bila samo farsa i da tu nema većih varnica. Jovana nikoga ne bi ni za šta koristila, ali joj je on verovatno bio simpatičan, pa je došlo do toga – rekla je ona.

Ona se potom osvrnula i na svađe koje je Jovana imala sa drugim cimerima, pa je prokomentarisala optužbe da je nekima uzimala stvari:

– Jovana je sve, samo lopov nije. Davala je garderobu drugima sve ih je oblačila. Davala je i šakom i kapom i toj Anđeli i Aniti. Ušle su devojke bez osnovnih stvari, Aneli je prvoj dala, Miljani je dala sandale. I onda doživi onakav napad, od ljudi od koje je najmanje očekivala. Baš su je nagazili žestoko, nadam se da će izvući pouku iz tih komentara – kaže Ivana.