Home Zanimljivosti “BOŽE SAČUVAJ – KRAVETINA OD ŽENE”: Milionski auditorijum zgrožen ponašanjem… (VIDEO)

“BOŽE SAČUVAJ – KRAVETINA OD ŽENE”: Milionski auditorijum zgrožen ponašanjem… (VIDEO)

527
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Milionski auditorijum zgrožen ponašanjem…

Hitna reakcija na neprimereno ponašanje!

Marko Janjušević Janjuš nedavno je dobio kučence Vesnu u rijalitiju kao kućnog ljubimca.

Kućnog ljubimca su poslale “Janjuševe kraljice”, naJvernija grupa fanova bivšeg košarkaša.

Ovo kuče, rase džek terijer, već je osvojilo srce gledalaca ali su pojedinci zabrinuti da li se Janjuš ophodi prema kuci kako treba.

Jašku verni fanovi čak i opraštaju pojedine ispade u ponašanju prema energičnom štenetu, ali Aneli Ahmić često pokazuje daleko manje human pristup.

Na snimku koji kruži svim društvenim mrežama, pojavio se skandalozan snimak, na kome se može primetiti da Aneli ne vodi baš previše računa kada je ljubimac u pitanju.

– “Bože sačuvaj, šta je jadna Vesna kriva pa na nju seda fukara”, “Koliko je ona pokvarena i podla! Fuj! Ko god nju podržava isti je kao i ona. Pa zar trunku osećaja nema pa da pomeri psa… ma strašno”, “Ništa nije slučajno, namerno seda na ovo malo kučence… Udruženja za zaštitu životinja treba da deluju i to hitno”, “Jadna bebica, kako mi je žao, duša mala… ova krmača, kako nema osećaja! Strašno, izvedite ljudi ovu malenu”, “Joj, mater vam odvratnu! Uh! A ovaj bečko se samo beči i gleda”, “Šta rade novinari, trebaju svi ovo videti. Zaštitite kucu”, “Koja kravetina od žene”, “Nadam se da ovo vide oni koji treba da vide… pozdrav za zaštitu životnja” – nizali su se komantari na mreži.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!