Home Zanimljivosti OČITALA IM BUKVICU: Žestok rafal po Aneli Ahmić – Janjuš pored nje...

OČITALA IM BUKVICU: Žestok rafal po Aneli Ahmić – Janjuš pored nje kao drvo… (VIDEO)

3060
0
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic, Aneli Ahmic,

Janjuš pored nje kao drvo…

Bivša zadrugarka nije štedela reči!

Nakon što su gledaoci imali priliku da vide retrospektivu odnosa Marka Janjuševića Janjuša, Aneli Ahmić i Maje Marinković, voditeljka Ana Radulović porazgovarala je sa bivšom zadrugarkom, Jelenom Golubović.

Ona je ovom prilikom otkrila svoje mišljenje o njima:

– Na ovo moram da aplaudiram. Maja im je očitala bukvicu, Janjuš nije znao gde je. Vidi se da mu je Maja rak rana. Ti kada nekoga voliš, dovoljno je samo da pogledaš i zagrliš, on ne bi slušao šta Maja priča da je toliko zaljubljen. Ne bi mogla stara ljubav toliko da poremeti i izbaci iz takta, da on dokazuje, da je grli nešto. Ljubav i kašalj ne mogu da se sakriju – rekla je Jelena.

– Ako sam dobro razumela, ti kažeš da Janjuš i dalje gaji emocije prema Maji – pitala je Ana.

– Njemu je Maja rak rana, mislim da je svestan da mu Maja ne bi prešla preko nekih stvari, može samo da se sprda sa Janjušem. Maja se stvarno jedina ne libi da im kaže, svi drugi ćute… Meni je Janjuš pored Aneli kao drvo, ni traga one burne veze kao što je bilo sa Majom. To ti je nekako ona ljubav na silu, kao: “Hoću da se zaljubim”, opet zarad rijalitija, teme, on je navikao da bude centralna tema – rekla je Jelena.

Kako će se dalje odvijati odnos između ovo troje učesnika ostaje nam da ispratimo…

Detaljnije pogledajte u videu: