Home Zanimljivosti SVE DEMANTUJE: Sita Ahmić plaća Asminovoj i Anelinoj ćerkici odeću i hranu…

SVE DEMANTUJE: Sita Ahmić plaća Asminovoj i Anelinoj ćerkici odeću i hranu…

306
0
Sita Ahmic, Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,
Sita Ahmic, Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,

Sita Ahmić plaća Asminovoj i Anelinoj ćerkici odeću i hranu…

Drama se nastavlja!

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić već mesecima unazad vode rat oko toga da li su venčani, kada su venčani i kako. Prepucavanjima koja se dešavaju u spoljnom svetu putem Instagram storija svedoče svi, i oni koji ih vole i oni koji ih ne vole.

Asmin se nije čuo sa ćerkom Norom, niti joj poslao poklone za rođendan. Kako je objasnio, situacija se iskomplikovala, te će to učiniti, a kako je rekla devojčicina tetka Sita Ahmić, koja čuva devojčicu, od očevog poziva i darova i dalje ni traga ni glasa.

Sada se Asmin oglasio i otkrio zašto pokloni maloj Nori nisu dostavljeni, ali i izneo je tvrdnje da je njegov novac koji je bio namenjen devojčici završio u pogrešnim rukama.

– Kada je Aneli otišla u “Zadrugu”, ostavila je 2500e kod grofice za Noru, Sita je te pare otela od Grofice i na sebe potrošila. Ja sam bio kod Nore i dao 500 evra detetu, Sita je uzela te pare i na sebe potrošila – tvrdi Asmin.

– Sinoć nije stigao ni poklon, ni koverta, pošto je dete bilo kod Site, a rođak sa njom ne priča pa nije hteo da ide kod nje. Ponavljam ja ne bih nazvao na Sitin broj, niti njene ćerke – dodao je on.

– Radije bih sebi oko izvadio, karakter je čudo. Sita ne zna šta je karakter što se toga tiče – tvrdi on.

S druge strane, Sita na ove Asminove tvrnje nije ostala imuna. Putem Instagram naloga svoje sestre Aneli okačila je niz činjenica koje demantuju Norinog tatu.

– Evo da demantujemo krmka. Sita ti plaća vrtić detetu, sport, odeću i hranu. A beše poslao si 6000e za ćerku? – piše na storiju.

Instagram,
Instagram,