Home Zanimljivosti MALO DETE IZVUKLO DEBLJI KRAJ NAKON OBRAĆANJA ASMINOVOG OCA: “Zbog ovih poniženja...

MALO DETE IZVUKLO DEBLJI KRAJ NAKON OBRAĆANJA ASMINOVOG OCA: “Zbog ovih poniženja odlučili smo…”

319
0
Sita Ahmic, Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,
Sita Ahmic, Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,

“Zbog ovih poniženja odlučili smo…”

Raščistio nedoumice!

Jedan od najispraćenijih skandala koji je potresao javnost i medije u proteklom periodu jeste sukob između Mustafe Durdžića, oca Asmina Durdžića, i Site Ahmić, poznate bosanske starlete i sestre Aneli Ahmić.

Ovaj sukob je eskalirao nakon što je Aneli javno optužila Asmina za neverstvo sa starletom Stanijom Dobrojević. Nedavno je Aneli Ahmić optužila Asmina za fizičko nasilje koje je navodno trpela dok je bila trudna. Ova optužba dodatno je usložnila već napetu situaciju između ove dve porodice.

Sita Ahmić takođe se oglasila povodom ovog skandala, izražavajući svoje ogorčenje i sramotu zbog Asminove i Aneline ćerke Nore.

Ona je prvo otkrila kako Asmin ćerki nije poslao poklon, a sada je izjavila za Pink da je ipak dobila od oca narukvicu i 250 evra.

Iako je Asmin zapretio da će to Siti biti poslednji put da je prećutao i najavio haos ako nastavi da koristi njegova ime, kako on kaže za igranje rijalitija, porodična drama se tu ne završava.

Mustafa Durdžić, još uvek nije konkretno komentarisao najnovije optužbe, ali je burno reagovao na Sitinu spornu izjavu.

Mustafa je izneo detalje o troškovima za malu unučicu Noru, ističući da su zbog poniženja odlučili da do daljnjeg ne šalju ništa:

– Meni je stvarno žao, ali moram pisati o detetu koje nikom nije ništa učinilo, ali jednostavno ta Sita me natera da objasnim ovo. Nisko budžetna dečija odeća. Odeća i obuća, slatkiši, higijenski pribor su koštali 640 evra. Uz paket smo poslali 300 evra, pošiljka je koštala 40 evra, autobus do Bihaća, od Bihaća do Sarajeva 50 kilomera isto autobus. Odeća je kupljena u jednoj prodavnici, kineska roba ne postoki u Austriji, meni nije poznato da postoji. Zbog ovih poniženja mi smo odlučili da do daljnjeg ništa ne šaljemo zbog poniženja – napisao je Asminov otac.

Instagram,
Instagram,