Home Zanimljivosti MENSUR HITNO NAPUSTIO ELITU: Evo gde se nalazi Ajdarpašić nakon odlaska sa...

MENSUR HITNO NAPUSTIO ELITU: Evo gde se nalazi Ajdarpašić nakon odlaska sa imanja u Šimanovcima…

1205
0
Mensur Ajdarpasic,
Mensur Ajdarpasic,

Evo gde se nalazi Ajdarpašić nakon odlaska sa imanja u Šimanovcima…

Sukob završio na sudu!

Rijaliti učesnici često su u centru pažnje zbog svojih sukoba, a jedan od njih koji je dospeo do suda jeste i sukob između Mensura Ajdarpašića i Bojane Pavlović.

Naime, Mensur je odlučio da tuži Bojanu zbog izgovorenih uvreda tokom svađe u rijaliti šou programu “Elita”, što je kulminiralo današnjim suđenjem zbog kojeg su oboje napustili imanje u Šimanovcima.

Kako prenosi Pink.rs, advokat Crnogorca zatražio je od Pavlovićeve da se javno izvini za izrečene uvrede.

Međutim, Bojana je odbila ovaj zahtev, što je dodatno zakomplikovalo situaciju i produžilo trajanje suđenja koje će nastaviti u narednom periodu.

Podsetimo, učešće Mensura Ajdarpašića u rijaliti šou programu “Elita” izaziva kontroverze i zbunjuje njegovu vernu publiku, koja smatra da se Mensur “ugasio”. Dok je Ajdarpašić u prethodnim sezonama bio jedan od najzapaženijih učesnika, u tekućoj sezoni se primećuje da većinu vremena provodi bez preteranog komentarisanja i isticanja svog mišljenja, zbog čega je prvobitno pobrao simpatije mnogih.

Ovo je izazvalo pometnju među pratiocima rijalitija, a posebno je intrigantan status jedne Instagram stranice koja tvrdi da će zgodni Crnogorac uskoro napustiti imanje u Šimanovcima.

Naime, kako se navodi, Ajdarpašić se po svemu sudeći izaći iz “Elite” 1. marta, a društvene mreže su se ubrzo nakon toga usijale od komentara i neverice da će jedan od favorita ove godine napustiti imanje.

Mnogi su izrazili sumnju u verodostojnost ove informacije, dok su drugi spekulisali da je Mensur možda unapred dogovorio datum svog izlaska.