Home Zanimljivosti POMIRENJE: Nove informacije o odnosu Aleksandre i Filipa Cara – “Daću mu...

POMIRENJE: Nove informacije o odnosu Aleksandre i Filipa Cara – “Daću mu šansu…”

293
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

“Daću mu šansu…”

Drugarici otkrila sve!

Bivši učesnici rijaliti programa “Zadruga”, Aleksandra Nikolić i Filip Car uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja.

Kako prenose domaći mediji, buduća mama i dalje vaga da li da u svoj život primi Cara, koji je ranije priznao da je više puta prevario sa drugim devojkama.

Aleksandra se sada navodno poverila drugarici, jer sa Filipom treba da donese konačnu odluku, pa i dalje nije sigurna da li je on stvarno odlučan u nameri da se promeni.

– Aleksandra je drugarici rekla da hoće Filipu da da šansu. Sad kad je beba na putu normalno je da drugačije gledaju na neke stvari – ističe izvor.

Zatim nastavlja dalje:

– Ona kao majka hoće najbolje za svoje dete, ali je sad problematrično to što sumnja da li se Car zaista promenio. Ubeđuje je da će da bude tu za nju i za dete, ali i dalje kao da ne verujem da može da se promeni. Rekla mi je: “Daću mu šansu! Moram! Svakako sam obazriva jer ne želim da prolazim kroz one traume!! Ceo svet zna šta mi je priređivao, ono najvećem neprijatelju ne bih poželela” – priča izvor.

Isti izvor dodaje i sledeće:

– Sad je samo pitanje vremena kad će da se dogovore oko svega. Aleksandra ima želju da osnuju stabilnu porodicu, a na Caru je sada da pokaže svoju stranu. Na kraju krajeva, uvek mogu da se rastanu i da se dogovore kako će on da viđa dete – kaže izvor.