Home Zanimljivosti STANIJI NIJE DOBRO: Videla Asminov snimak sa drugom devojkom – “U šoku...

STANIJI NIJE DOBRO: Videla Asminov snimak sa drugom devojkom – “U šoku sam, nemam reči…”

315
0
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,

“U šoku sam, nemam reči…”

Bez reči!

Asmin Durdžić, postao je poznat javnosti nakon što je njegova bivša partnerka, Aneli Ahmić, ušla u rijaliti i javno ga optužila da ju je prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Nakon toga, Durdžić gotovo svakodnevno iznosi sav prljav veš iz odnosa sa Aneli, a uporedno pokušava da ponovo pridobije Stanijino poverene i ljubav.

Aneli je u rijalitiju u par navrata naglašavala da ju je Asmin varao, a sada je Hype ekskluzivno došao u posed njegovom eksplicitnom snimku iz hotelske sobe dok ima intimne odnose sa devojkom, te mu ona pruža užitak.

Naime, na eksplicitnom snimku Asmin ima vrelu akciju sa nepoznatom devojkom, dok su oko njega njegovi drugari koji sve to snimaju, te mnogi tvrde da su u pitanju bahanalije. Oni su potpuno goli, te rade ono što se radi u četiri zida, bez publike.

Snimak je izazvao kataklizmu na društvenim mrežama, a svi se pitaju priliči li ovako nešto gospodinu, kakvim se Asmin predstavlja.

Starleta i bivša rijaliti učesnica Stanija Dobrojević kaže da je u šoku zbog skandala njenog dečka Asmina Durdžića.

Naime, nakon što je u javnost isplivao snimak na kom se Asmin vidi kako orgija sa nepoznatom devojko, a sve dok ga snimaju drugovi u hotelskoj sobi, ona je kratko poručila da je šokirana onim što je videla i da nije u stanju da bilo šta više govori.

– U šoku sam. Šta da vam kažem. Nemam reči i ne mogu sada da pričam – rekla je starleta za Pink.rs.

Pomenuti snimak potražite na internetu!