Home Zanimljivosti EVO ŠTA JE DOVELO DO BEBIČINOG INCIDENTA: Snimak dokazuje na koga je...

EVO ŠTA JE DOVELO DO BEBIČINOG INCIDENTA: Snimak dokazuje na koga je krivica svaljena…

413
0
Teodora Delic, Nenad Macanovic,
Teodora Delic, Nenad Macanovic,

Snimak dokazuje na koga je krivica svaljena…

Ovo je zaista bilo napeto!

Učesnici Elite Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica napravili su karambol, a sve nakon što ga je uhvatila da flertuje sa Milenom Kačavendom.

Naime, Delićki se ne sviđa način na koji Bebica priča sa Milenom, pa su sada pale i pretnje od kojih mu nije bilo dobro!

– Nenade, tebe treba da bude sramota! Kako je moguće da tako pričap sa njom, a da vidiš pritom da te gledam?! Jel to neko provociranje? Kad smo došli dotle? Sad ću da ti poručim samo jedno i dobro me slušaj! Budem li videla da ste hteli da ste mi nešto petljali iza leđa, videćeš kako ćeš da se provedeš! Ne odgovaram za svoje postupke – pretila je Teodora, a Bebica se ukipio, pa je objašnjavao da ništa pogrešno nije uradio:

– Ne znam što si pomislila da provociram! Pričam normalno sa ženom kao sa svima ovde! Ajde da se smiriš! Ne znam šta drugo da ti kažem – rekao je Bebica.

Podsećamo, Teodora je posle prvih sumnji skoro pa fizički napala Bebicu, polivala ga vodom, te je moralo da reaguje obezbeđenje kako bi se situacija smirila.

Nakon što je saznao za aferu sa Erom Ojdanićem i Takijem Marinkovićem, Nenad Macanović Bebica odlučio je da stavi tačku na vezu sa Teodorom Delić.

Nakon igre istine Lepog Miće, Teodora i Bebica su se našli u prostoriji za pušenje, nakon čega je došlo do sukoba, te joj je on prebacio za sve prethodne meseci, budući da je, kako i sam kaže, ispao budala.

Teodora je pokušala da ga razuveri da je bilo šta imala sa poznatim folkerom i ocem Maje Marinkvoić, ali njemu je prekipelo u glavi, te ju je ostavio.