Home Zanimljivosti FILIP CAR PRESREĆAN: Informacije o porođaju Aleksandre Nikolić – Sve je spremno...

FILIP CAR PRESREĆAN: Informacije o porođaju Aleksandre Nikolić – Sve je spremno za dolazak mezimice…

376
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Sve je spremno za dolazak mezimice…

Nekadašnja zadrugarka Aleksandra Nikolić uskoro će postati majka.

Nedavno su procurile informacije o detaljima njenog porođaja.

Prema izvoru bliskom Aleksandri, trebalo bi da se porodi za četiri nedelje u Narodnom frontu, kod jednog od načelnika odeljenja privatne klinike, gde je i vodila trudnoću.

Planira prirodan porođaj, a još uvek razmatra da li će odabrati epidural kako se navodi.

Takođe, rezervisala je apartman u kom će biti sama kako bi imala privatnost i mogla da se posveti oporavku i svojoj ćerkici.

– Aleks će se poroditi za četiri nedelje u Narodnom frontu. Porodiće je načelnik jednog od odeljenja te bolnice na čijoj je privatnoj klinici i vodila trudnoću. Planira prirodan porođaj i još uvek razmatra da li će odabrati epidural budući da se ne plaši bola i da se nada da joj neće biti potreban – ispričao je za medije izvor blizak Aleksandri.

– Nakon što se raspitala, rezervisala je apartman u kom će biti sama. Želi da ima privatnost kako bi se potpuno posvetila oporavku i na miru bila sa ćerkicom. Apartman će je koštati 14.000 dinara dnevno, što je okej cifra obzirom na to da će imati odlične uslove i mir – dodao je izvor.

Iako još nema podataka o pomirenju sa Filipom Carem, verujemo da je on najsrećniji čovek na svetu, jer uskoro stiže njegova princeza.