Home Zanimljivosti HITAN PREKID PROGRAMA: Miljana poslala surovu poruku porodici – Ovo joj neće...

HITAN PREKID PROGRAMA: Miljana poslala surovu poruku porodici – Ovo joj neće oprostiti…

348
0
Marija Kulic, Miljana Kulic, Sinisa Kulic,
Marija Kulic, Miljana Kulic, Sinisa Kulic,

Ovo joj neće oprostiti…

Skandal u programu uživo, Marija će pozeleneti od muke!

Miljana Kulić je nedavno raskinula sa Lazarom Čolićem Zolom.

Ona je odmah potom stupila u vezu sa cimerom Darijanom Radomirovićem, ali se njena porodica nije složila sa tom odlukom.

Marija Kulić, majka učesnice i bivša zadrugarka smatra da je aktuelni učesnik rijaliti šou programa “Elita” iskoristio Miljanu kako bi produžio svoj boravak na imanju u Šimanovcima.

Sa druge strane, Darijanova porodica otvoreno podržava njihovu vezu.

To je Kulićevu obradovalo, te je odlučila da im se javno zahvali:

– Pozdrav za celu porodicu, naravno da mi je drago što me podržavaju, neka i moji podrže moju sreću. Ja sam ponovo stara Miljana koja se šali na svoj račun i tuđi, žao mi je što im ne odgovara poza, usmeravam Darjana da postane bolji čovek. On bi trebao da bude dobar otac i privržen svojoj deci, ako moji roditelji ne podržavaju to, ja ću poraditi to da ih razuverim u njegove loše namere. Verujem da moja majka ne podržava to, ali neka se ne stresiraju, ja sam ovde odlično. S obzirom na to da sam bila sa narkomanom i skraćenim mongoloidom i takođe imam dete sa buđolom, neka podrže to što sam srećna – rekla je Miljana u jednom dahu.

Podsećanja radi, nakon što je Miljana ozvaničila vezu sa Darijanom, Marija je istakla da nikako ne podržava taj odnos, ističući da je Miljana karta za boravak i planiranje ulaska u narednu sezonu svakom njenom rijaliti partneru do sad.