Home Zanimljivosti “POMIRENJE JE NEMOGUĆE”: “Želim da sednem sa čelnicima i da razgovaramo” –...

“POMIRENJE JE NEMOGUĆE”: “Želim da sednem sa čelnicima i da razgovaramo” – Zvezdan otkrio nove infomacije…

243
0
Zvezdan Slavnic,
Zvezdan Slavnic,

Zvezdan otkrio nove infomacije…

Bivši učesnik rijalitija se izjasnio!

“Želim da sednem sa čelnicima i da razgovaramo.”

Zvezdan Slavnić, bivši rijaliti učesnik i dečko Ane Ćurčić kaže da ne želi po svaku cenu da se vrati u rijaliti, ali da bi bio voljan da o svemu porazgovara sa produkcijom.

– Moji fanovi su uvek plus pedeset, tako da ih ima na svakom koraku! Ne znam da li bih se vraćao u rijaliti, ali se sećam kako je krenula Milena Kačavenda opet sa mnom i sa mojom pričom, očekivao sam da ću dobiti poziv da se vratim. Više je to bila priča, ali produkcija je imala neke druge planove. Iskreno, imam želju da sednem da porazgovaram sa čelnicima oko ulaska, jer u ovom trenutku sam sasvim zadovoljan time kako stojim u životu. Posle svega što se dešavalo, nekako sam miran – rekao je Zvezdan u emisiji “Minsko polje” sa Sanjom Arsić.

Zatim je dodao sledeće:

– Sada kada bih se vratio u rijaliti bio bih onaj Zvezdan Slavnić koji je bio na početku rijalitija. Što se kaže jedan od favorita, da tako kažemo. Kad je Ana ušla to se promenilo, a mislim da sam opet postao onaj stari kad se videlo da je ona imala neki skriven motiv što je ušla. To mi nije bitno, sve sam shvatio kao igru. Nisam ja tamo otišao da dobijem medalju. Najgore dešavanje vodi ka prvom mestu, ali to ne mora da znači. Ne bih nikada u svakom slučaju komentarisao tuđe odnose, kakve god, jer mi je to bezveze. Neću da drugima ukazujem na greške, i kada bih, to bi bilo van crnog stola. Mene su neki koje sam voleo prodali, tako da ja to drugima nikada ne bih uradio – kaže on.

Zvezdan je takođe progovorio i o pomirenju sa Anom Ćurčić:

– Posle svega što se desilo, pomirenje je nemoguće. Neću da priznam nešto što nema veze sa životom i to stvarno ne mogu. Nije obostrano pomirenje, ona ne vidi stvari kao ja. Ona je sama sebe demantovala u nekim stvarima. Ako to nije dovoljno, šta ja tu mogu da pomognem? Ništa – tvrdi Zvezdan.