Home Zanimljivosti STRAHUJE ZA SVOJU INTIMU: Stanija prekinula ćutnju – “Ne bih se iznenadila...

STRAHUJE ZA SVOJU INTIMU: Stanija prekinula ćutnju – “Ne bih se iznenadila da ucenjuje bivše snimcima…”

518
0
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic, Aneli Ahmic, Sita Ahmic,
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic, Aneli Ahmic, Sita Ahmic,

“Ne bih se iznenadila da ucenjuje bivše snimcima…”

Stanija prekinula ćutnju!

Koliko god bio kivan na bivše, ako su to zaista realni snimci, Asmin nema nikakvo opravdanje.

Starleta i bivša rijaliti učesnica Stanija Dobrojević sada navodno živi u strahu zbog toga što joj je poljuljano poverenje u Asmina Durdžića, koji je počeo da objavljuje eksplicitne snimke bivših devojaka.

Kako Republika saznaje od izvora bliskom starleti, ona je tražila da joj detaljno objasni šta je radio.

On nastavlja da se prepucava sa Sitom i Aneli Ahmić, kao i da mu je sve ovo nepotreban skandal.

– Stanija nije htela ništa da daje medijima posle skandala. Kad se oglasila, samo je rekla da je u šoku. Naravno da je morala o svemu da priča sa Asminom. Ovo nije mala stvar. Ako je spreman tako da postupa sa bivšim devojkama, da ih ovako nisko raskrinkava, šta tek može da uradi njoj o kojoj zna sve, u slučaju da dođe do raskida. Drugarici je rekla” Terala sam Asmina da mi prizna koje je sve devojke snimao! Uplašila sam se na trenutak i delovalo mi je kao da tog čoveka ne poznajem. Nadam se da će da prestane ovo ludilo sa sestrama Ahmić, ovo je baš haotično” – otkrio je izvor za pomenuti portal.

U isto vreme, Aneli Ahmić u Eliti sumnja u sve što Asmin napolju radi, pa je pred svima rekla da je ništa ne iznenađuje, kada joj je hipotetički postavljeno pitanje o celom događaju.

– Ko zna šta je Asmin sada smislio. Svaki put kad mi novinari ili voditelji postave ovakva pitanja hipotetički šta bi bilo, sigurna sam da se napolju nešto dešava. Ovo je nešto sumnjivo. Ako je petljao sa nekim snimcima, ne bi me iznenadilo da je neke žene ucenjivao tako, pa da im je tražio da mu šalju novac. To je bre čovek prevarant, sto posto sam u pravu – rekla je ona.