Home Zanimljivosti DALILA DRAGOJEVIĆ OSTALA BEZ NAJVEĆE PODRŠKE: Nakon što je porodica propatila –...

DALILA DRAGOJEVIĆ OSTALA BEZ NAJVEĆE PODRŠKE: Nakon što je porodica propatila – Skupo plaća greške…

440
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Skupo plaća greške…

Marijana Zonjić je odlučila da se posveti samoj sebi.

Više se neće davati priljateljstvima i vezama.

Pevačica i bivša zadrugarka Marijana Zonjić bila je gošća u jednoj emisiji.

Ona je između ostalog priznala da je zbog grešaka u rijalitiju platila veliku cenu.

– Srce mi je bilo slomljeno milion puta. Trenutke u rijalitiju sam najemotivnije doživljavala, jer sam znala da je i moja porodica patila zbog toga. Imam dosta grešaka u životu. Na primer, sve moje veze u rijalitiju su za mene greške zato što je sve bilo tako javno eksponirano, a to uopšte nije lepo za jednu devojku. Ali, ja sam tvrdoglava! To po mene nije dobro, jer sam uporna i ne slušam ljude oko sebe, ni svoju porodicu, a trebalo bi – istakla je Marijana.

Zatim je progovorila i o svom ljubavnom životu:

– Slobodna sam. Obećala sam da ću se posvetiti sebi, da ću ovog puta ostaviti po strani čak i prijatelje. Neću se više toliko posvećivati ljubavnim odnosima i prijateljstvima, već isključivo samoj sebi… Porodicu ne mogu da izostavim, ipak je to nešto što mi je najbitnije. Nikad neću zaboraviti kada me se otac odrekao jer sam počela da pevam. Zaključao me je u sobu, nije mi dao da izađem! Morala sam da nastavim školu, iako to nisam želela. Trebalo je da budem novinarka. Ja to nisam volela, ali morala sam da nastavim s tim. To mi je bila kazna – ispričala je Zonjićeva u emisiji “Lično sa”.

Budući da je rekla da se više neće posvećivati prijateljstvima, jasno nam je da će se to odraziti i na njeno druženje sa Dalilom Dragojević kojoj “okreće leđa”.