Home Zanimljivosti JEDINI ULTIMATUM: Marija Kulić i mali Željko ostaju – Evo šta će...

JEDINI ULTIMATUM: Marija Kulić i mali Željko ostaju – Evo šta će biti sa Miljanom…

12012
0
Marija Kulic,
Marija Kulic,

Evo šta će biti sa Miljanom…

Nema više zavlačenja!

Tokom nove emisije “Gledanje snimaka”, Miljana Kulić je saznala da Darijan Radomirović ne želi da živi u Nišu kod Kulića.

To je nju veoma razočaralo, s obzirom da je njen sin Željko, kako i sama kaže, jako vezana za njenu porodicu:

– Sedi, sad si us*ao sve. Moj sin Željko je vezan za moju porodicu, kako i oni za njega. Njemu su svi posvećeni, a ja nikada ne bih dozvolila da odvojim sina od bake, odnosno Marije. Darijana niko ne tera da bude prizetko, ali bih volela da živim u Nišu, jer mi je tamo moja porodica. Ako me voli, mora da se prilagodi. Ja sam se opekla u nekim odnosima iz prošlosti, pravila sam se gluva i slepa, jer sam volela, a to me je koštalo. Darijan mora da se potrudi kako bi imao priliku da upozna mog sina. Ja se za sad osećam poštovano, cenjeno i voljeno i to je tako – kazala je Miljana.

– Sve ovo sam ja čula već kad smo Darijan i ja počinjali našu vezu. Dogovarali smo se da živimo zajedno, a on je voljan bio da uradi sve što sam ja želela. Darjan je manipulator i muška sponzoruša. On zna da Miljana ne može da odvoji dete od bake i dete, pa je zato sve ovo rekao sad kako bi ispalo da ne želi da živi u kući njenh roditelja, a zapravo želi da živi – rekla je Sneža.

– Ti si jako zavidna. On ti je bio dobar dok ste bili zajedno, a sad odjednom ne valja čovek. Snežo, govorila si da je idealan, nemoj sad da menjaš izjavu tako – kazao je Janjuš.

– Ja predviđam Darijanu i Miljani ulazak u ”Elitu 8”. On je pikirao Miljanu, želi nekog ko je poznat javnosti poput Miljane. Darjan ne preza kako da dođe do cilja. On je ozbiljan go*nar i manipulator. Jeo bi go*na samo da opstane ovde. Ona se nije zaljubila, ali želi pažnju – kazao je Lakić.

– Mene ne zanima ko će meni ovde nešto da zameri. Ja sam ovde sve objasnio, uživam u odnosu sa Miljanom – kazao je Darijan.