Home Zanimljivosti “FILIP CAR JE DOBIO HERPES I POLA BEOGRADA”: Gnusne uvrede uživo –...

“FILIP CAR JE DOBIO HERPES I POLA BEOGRADA”: Gnusne uvrede uživo – Janjuš otkrio tajnu Maje Marinković… (VIDEO)

280
0
Maja Marinkovic, Filip Car, Marko Janjusevic Janjus,
Maja Marinkovic, Filip Car, Marko Janjusevic Janjus,

Janjuš otkrio tajnu Maje Marinković…

Drama u Beloj kući!

U novoj emisiji “Gledanje snimaka” pušten je emitovan klip na kojem Maja Marinković priča za vreme žurke da je Aneli Ahmić kopira i da je počela da se oblači isto kao ona.

Voditelj Milan Milošević je odmah da reč Aneli kako bi odgovorila na sve što je čula na gore pomenutom snimku, a vrlo brzo nakon toga nastala je ozbiljna svađa u koju se umešao i Marko Janjušević Janjuš, Majin bivši i Anelin sadašnji partner.

– Ja i ona nemamo ni pretežno isti stil, ona se oblači meni užasno, prenakićeno, ona uopšte nema moj stil. Moje stvari su prave stvari, a njene su preko Instagrama. Ovo je jedna bolesnica koja izmišlja stvari, ja i ona nigde veze u oblačenju – rekla je Aneli.

– Ona se toliko nagojila, takva je krmača masna, puna celulita. Neću da komentarišem njen stil jer njen stil ne postoji. Slađa i ja imamo istu bundu, Gačić je prokomentarisao da li je Maja uzela bundu od Aneli. Ona je tu noć videla je Jovana – govorila je Maja.

– Na granici sam da ga pustim da te iz*ebe – poručila je Aneli.

– Maja je ličila pre operacije ni na šta, pu*ila je gazdama ispod stola u Gradskoj kafani, ona služi napolju samo da je istresu, čekaj Duško te je*ao – rekao je Janjuš.

– Sram te bilo Janjuše, da tako pričaš. Ja sam čoveka videla dva puta u prolazu, čovek je bio tu u prostoriji sa drugarom – dodala je Maja.

– Car je dobio herpes i pola Beograda – rekao je Janjuš.

– Ti si rošavo govedo, sa krivim prstima – nastavila je Marinkovićeva.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod: