Home Zanimljivosti JANJUŠ NASRNUO NA ANELI AHMIĆ ZBOG MAJE MARINKOVIĆ: Ljubavni trougao ponovo pravi...

JANJUŠ NASRNUO NA ANELI AHMIĆ ZBOG MAJE MARINKOVIĆ: Ljubavni trougao ponovo pravi haos…

323
0
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic,
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic,

Ljubavni trougao ponovo pravi haos…

Aneli Ahmić i Maja Marinković se definitivno ne smiruju, a u najnoviju svađu je morao da se umeša i Marko Janjušević Janjuš.

Njih dve su naime ušle u sukob oko stvari, odnosno oko toga čija garderoba je original, a čija kopija, kao i koliko koštaju tašne i cipele koje zadrugarke poseduju u svojim ormarima.

– Ja imam tri torbice po 5.000 evra, a šta ti imaš? U svim ovim džakovima od butika sa Instagrama… tako da molim te poštedi me – poručila je Aneli Maji.

– Majo ona kaže da su sve tvoje stvari sa Instagrama… – dodao je Milan Milošević.

– Ma naravno da je s Instagrama, moje stvari su prave stvari, ja kada otvorim svoje patike, one su original, a njene su kopije – nastavljala je Aneli da urla, dok se Marinkovićeva nije previše potresala.

Budući da se svađa nastavila, umešao se i Anelin sadašnji, a Majin bivši, Janjuš, koji je odlučio da stane na stranu Ahmićeve.

– Imaš veštačke jagodice, s*se, zadnjicu… polako, smiri se – nabrajao je Janjuš Majine estetske korekcije, dok je usput smirivao Aneli koja je sve vreme dobacivala.

– Molim lepo, ja sam sve sama platila, stani glupačo, tišina kad ti kaže “gazda” – vikala je Maja.

U jednom trenutku, na snimku se vidi Aneli koja ustaje od stola kako bi nastavila sukob sa Majom, ali je u tome fizički sprečava Janjuš. On je uhvatio Aneli za ruke, odgurnuo je i počeo da je psuje, ne bi li prestala sa krajnje besmislenom svađom.

– U j*bem li ti, sedi dole, ne prilazi tamo! – poručio je razjareni Janjuš, a onda je on nastavio da “grakće” zajedno sa Marinkovićevom.