Home Zanimljivosti MAJA MARINKOVIĆ OBAVEŠTENA O ONOME ŠTO SE DOGODILO: Potpuno obeznanjena nakon saznanja...

MAJA MARINKOVIĆ OBAVEŠTENA O ONOME ŠTO SE DOGODILO: Potpuno obeznanjena nakon saznanja – Prekršila pravilo produkcije… (VIDEO)

455
0
Maja Marinkovic, Zeljko Mitrovic,
Maja Marinkovic, Zeljko Mitrovic,

Prekršila pravilo produkcije…

Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić, optužio je Situ Ahmić da je poslala dva momka da Takiju Marinkoviću, ocu Maje Marinković, zapale automobil. Podsetimo, Takiju je automobil zapaljen 6. decembra prošle godine.

– Ona ti je poslala dva momka u Beograd i zapalila ti auto. Imala je cilj da to Maja sazna i da poludi unutra da se diskvalifikuje i slično. Tako da Taki znaš, Sita Ahmić ti je auto zapalila u nadi da ućutka Maju u Eliti, da bi pomogla Aneli time – poručio je Durdžić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

– Zgranut sam kao i svako kome bi se desilo to. Ne znam da li je to istina, dobio sam taj link koji sam skimuo s portala i poslao sam nadležnim službama koje rade na tom predmetu i nek vide ko je to uradio. Voleo bih da se nađe krivac koji je meni napravio tu materijalnu štetu. Ivan Marinković je rekao da je Aneli zapalila najboljoj drugarici džipa, izlaze razne klipovi i one su sklone tome – rekao je Taki Marinković.

Podsetimo, Takiju je zapaljen autombil ispreD zgrade gde stanuje, a policija i vatrogasci su odmah izašli na lice mesta kako bi obavili uviđaj i ugasili požar. Automobil je potpuno havarisan i šteta je bila totalna.

– Totalna je šteta, od mog auta ni felna nije ostala. Automobil je totalno izgoreo i komšijinih pet-šest automobila se zapalilo. To se desilo ispred mog stana. Došao sam sinoć oko devet uveče iz grada, nisam hteo da izlazim. Gledao sam rijaliti, zaspao sam i jutros oko 4 sata komšije su mi zvonile na vrata i zvali me da hitno ustanem, da mi gori auto. Kad sam izašao, već su stigli vatrogasci i policija – rekao je Taki svojevremeno.

– Dao sam izjavu šta se desilo. Ne smem ništa više o tome da pričam zbog daljeg postupka koji se vodi. Plašim se za svoju bezbednost, neko je pokušao da mi naudi. Neko mi je zapalio auto, to je opomena, nije to igranje. Nije svejedno kad ti neko zapali auto, da sam ja bio tu, možda bi se i nešto drugo desilo. Nije mi svejedno – objasnio je Majin otac.

– Ne! Vi znate da ja vodim računa šta pričam i da nikoga ne vređam u novinama. Ipak su to nečija deca i ne dajem kontraverzne izjave. Ne volim da vređam tuđu decu, ali moram da komentarišem kada me novinari pozovu. U policijskoj stanici su me posavetovali da dajem što manje izjava – izjavio je Taki, a zatim otkrio kakvi su mu dalji planovi u vezi sa procesom.

– Policija dalje vodi proces, biću obavešten ako se šta desi. Ne smem dalje da dajem izjave što se tiče istrage – izjavio je Taki.

Najbitnije je da u ovom haosu niko nije povređen, a Taki je otkrio i kolika mu je materijalna šteta pričinjena.

– Automobil sam platio osam hiljada evra i unutra imam par pari naočara, parfema i odela u vrednosti od oko četiri hiljade evra. Otprilike oko 12-13 hiljada evra je šteta – rekao je Taki.

Međutim, iako se trudio da ne optereti svoju mezimicu, te da sakrije od nje informaciju da mu je uništen automobil i da strahuje za ono što se u budućnosti može dogoditi, do Maje je stigla vest o zapaljenom automobilu, pa se momentalno suočila sa Aneli i najavila joj žestoku osvetu za ono što se događa u spoljnom svetu

– Sve sam saznala, šaljete vaše mafijaše da pale automobile. Uništiću vas sada, ne plašim se ničega, nećete mirno da spavate. Mislili ste da ne znam – pretila je Maja, Aneli i Janjušu, vidno besna i izrevoltirana.

Ipak, neophodno je istaći da pretnje nisu dozvoljene, te da postoji mogućnost da Marinkovićeva bude opomenuta od strane produkcije i čelnih ljudi, koji to ne tolerišu, ni najmanje.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!