Home Zanimljivosti MILJANU ČEKA PAPRENA KAZNA: Nakon povratka prekršila ugovor – Reakcija Velikog šefa...

MILJANU ČEKA PAPRENA KAZNA: Nakon povratka prekršila ugovor – Reakcija Velikog šefa će je oduvati… (VIDEO)

527
0
Miljana Kulic, Zeljko Mitrovic, Milica Mitrovic,
Miljana Kulic, Zeljko Mitrovic, Milica Mitrovic,

Reakcija Velikog šefa će je oduvati…

Nedopustivo ponašanje lutkice iz Niša!

Miljana Kulić se nedavno nakon diskvalifikacije vratila na velika vrata imanja u Šimanovcima. Nakon dolaska na svoje novo staro prebivalište, Kulićeva je poklonila svoje srce Darijanu Radumiroviću, sa kim su varnice sevale još pre nego što je Nenada Macanovića Bebicu tresnula šoljom u glavu, i tom prilikom zaradila momentalno isterivanje iz Bele kuće.

Mnogi Miljanino ponovno učešće komentarišu drugačije nego inače. Fanovi rijalitija tvrde kako se mnogo opustila i kako misli da joj se sve dozvoljava. Međutim, Kulićeva je sada prekršila jedno od par glavnih pravila bitisanja u “Eliti”, koje je lično propisao Veliki šef.

Naime, Odabrani su u svoja četiri zida tradicionalno nominovali onog ukućana za kog misle da je nepotreban da bi se šou nastavio. Odluka je pala na Jelenu Ilić, suprugu Ivana Marinkovića. Još na početku “Elite” svim takmičarima je naglašeno da je strogo zabranjeno deljenje nominovanog imena van kuće Odabranih, kada su i regularne nominacije.

Međutim, Miljana se na to pravilo oglušila i u toku popodneva sa Milenom Kačavendom podelila informaciju ko je prvi nominovani. S obzirom na to da je glavna stavka ugovora koji su svi takmičari potpisali prekršena, nema sumnje da će lutkica iz Niša biti kažnjena adekvatno od strane produkcije i Velikog šefa.

Podsećanja radi, Miljana je tokom nominacija imala ozbiljnu svađu sa Milicom Veličković, sa kojom je već danima na ratnoj nozi.

– Je li ti je jasno, majmune, da nikome prva nisam uvredila dete, nećeš pričati sad – rekla je Milica.

– Ma, šta oćeš štroko, nemoj ja tebi da počnem da se use*avam u život, Mico četvorico, bolje se smiri, inače ćeš da nadrljaš – vikala je Miljana neartikulisano.

– Miljana laže da sam joj rekla za oca nešto, ona je mene prva počela da maltretira i samo je nastavila da mi priča o mom ocu, šaputala si mi da mi je tata p*der, je*aću ti sve samo mi spominji oca – rekla je Milica.

Snimak Miljaninog kršenja pravila pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!