Home Zanimljivosti SVE ODMAH PROSLEDIO POLICIJI: Taki Marinković van sebe zbog Site Ahmić i...

SVE ODMAH PROSLEDIO POLICIJI: Taki Marinković van sebe zbog Site Ahmić i zapaljenog automobila…

455
0
Taki,
Taki,

Taki Marinković van sebe zbog Site Ahmić i zapaljenog automobila…

Ekskluzivno za domaće medije!

Radomiru Takiju Marinkoviću je pre nešto više od dva meseca zapaljen automobil, a počinioci tog gnusnog dela još uvek nisu privedeni pravdi. Sada je kao bomba odjeknula vest da je Sita Ahmić, kako Asmin Durdžić navodi, zapalila automobil Marinkoviću.

Domaći mediji su odmah kontaktirali Takija, kako bi čuli šta on ima da kaže na ove optužbe.

– Zgranut sam kao i svako kome bi se desilo to. Ne znam da li je to istina, dobio sam taj link koji sam skimuo s portala i poslao sam nadležnim službama koje rade na tom predmetu i nek vide ko je to uradio. Voleo bih da se nađe krivac koji je meni napravio tu materijalnu štetu. Ivan Marinković je rekao da je Aneli zapalila najboljoj drugarici džipa, izlaze razne klipovi i one su sklone tome – rekao je Taki Marinković za domaće medije.

Podsetimo, Takiju je zapaljen autombil ispre zgrade gde stanuje, a policija i vatrogasci su odmah izašli na lice mesta kako bi obavili uviđaj i ugasili požar. Automobil je potpuno havarisan i šteta je bila totalna.

– Totalna je šteta, od mog auta ni felna nije ostala. Automobil je totalno izgoreo i komšijinih pet-šest automobila se zapalilo. To se desilo ispred mog stana. Došao sam sinoć oko devet uveče iz grada, nisam hteo da izlazim. Gledao sam rijaliti, zaspao sam i jutros oko 4 sata komšije su mi zvonile na vrata i zvali me da hitno ustanem, da mi gori auto. Kad sam izašao, već su stigli vatrogasci i policija – rekao je Taki svojevremeno, a onda je ispričao šta se dešavalo u policijskoj stanici:

– Dao sam izjavu šta se desilo. Ne smem ništa više o tome da pričam zbog daljeg postupka koji se vodi. Plašim se za svoju bezbednost, neko je pokušao da mi naudi. Neko mi je zapalio auto, to je opomena, nije to igranje. Nije svejedno kad ti neko zapali auto, da sam ja bio tu, možda bi se i nešto drugo desilo. Nije mi svejedno – rekao je Majin otac, a onda je progovorio da li se zamerio sa nekim žestokim momcima:

– Ne! Vi znate da ja vodim računa šta pričam i da nikoga ne vređam u novinama. Ipak su to nečija deca i ne dajem kontraverzne izjave. Ne volim da vređam tuđu decu, ali moram da komentarišem kada me novinari pozovu. U policijskoj stanici su me posavetovali da dajem što manje izjava – rekao je Taki, a zatim otkrio kakvi su mu dalji planovi u vezi sa procesom:

– Policija dalje vodi proces, biću obavešten ako se šta desi. Ne smem dalje da dajem izjave što se tiče istrage – rekao je Taki.

Najbitnije je da u ovom haosu niko nije povređen, a Taki je otkrio i kolika mu je materijalna šteta pričinjena:

– Automobil sam platio osam hiljada evra i unutra imam par pari naočara, parfema i odela u vrednosti od oko četiri hiljade evra. Otprilike oko 12-13 hiljada evra je šteta – rekao je Taki.