Home Zanimljivosti SVE PUCA OD SLAVLJA U CRKVENICI: Filip Car podelio najemotivnije trenutke –...

SVE PUCA OD SLAVLJA U CRKVENICI: Filip Car podelio najemotivnije trenutke – Čestitke pljušte sa svih strana…

883
0
Filip Car,
Filip Car,

Čestitke pljušte sa svih strana…

Druže se već godinama unazad, a on je bio njegova velika podrška tokom učešća u rijalitiju.

Bivši zadrugar Filip Car se obratio svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, kako bi javno čestitao rođendan svom najboljem prijatelju Brunu Uremoviću.

Filip je podelio emotivni snimak, sačinjen od Brunovih i njegovih najdražih uspomena, a potom se obratio Uremoviću.

– Srećan rođendan, brate – napisao je Filip i dodao emotikon srca.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, Car je tokom svog višestrukog učešća u rijalitiju “Zadruga” uvek naglašavao koliko je Bruno bitna figura u njegovom životu. Uremović je uvek bio tu da pruži podršku i ohrabrenje. Njihovo prijateljstvo privuklo je veliku pažnju javnosti i svi su čekali Brunova oglašavanja, kako je u neku ruku bio i glas porodice Car.

Filipova javna čestitka Brunu povodom rođendana nije samo obična čestitka. On je izrazio duboku zahvalnost i poštovanje prema svom prijatelju, ističući koliko mu znači podrška koju je dobio od njega tokom života, ali i boravka u “Zadruzi”.

Filipova čestitka nije samo slavljenje rođendana, već i poruka o pravoj vrednosti prijateljstva i podrške u teškim trenucima. Njegove reči su podsetile mnoge ljude da je važno imati nekoga ko će biti uz vas kada vam je najteže, bez obzira na okolnosti.

Mnoge je dirnula Careva čestitka i prisetili su se svih trenutaka i Filipovih uspomena sa Brunom, o kojima je pričao u rijalitiju.