Home Zanimljivosti “JA ĆU RASKINUTI SA JOVANOM POSLE TVOJE EMISIJE”: Dejan se razjario na...

“JA ĆU RASKINUTI SA JOVANOM POSLE TVOJE EMISIJE”: Dejan se razjario na pitanje o trudnoći Aleksandre Nikolić… (VIDEO)

271
0
Dejan Dragojevic,
Dejan Dragojevic,

Dejan se razjario na pitanje o trudnoći Aleksandre Nikolić…

Prvi put govori o ovome pred našim kamerama!

Voditeljka Ivana Rančić je u emisiji “Sa Ivanom”, ugostila pobednika “Zadruge 5”, i odnedavno voditelja, Dejana Dragojevića.

Voditeljka je sa Dejanom razgovarala o njegovom novom poslu, voditeljskom angažmanu na Hajp televiziji, o turbulentnom odnosu sa porodicom, o razvodu sa Dalilom Dragojević koji je bio izuzetno propraćen u domaćoj javnosti, kao i o srećnoj ljubavi sa sadašnjom partnerkom Jovanom.

Ipak, možda i najinteresantnija tema o kojoj je Dragojević govorio pred kamerama jeste trudnoća njegove bivše devojke Aleksandre Nikolić, koja čeka dete sa Filipom Carem, sa kojim Dejan nije u dobrim odnosima otkako ga je bivša supruga prevarila sa njim i to pred kamerama “Zadruge”.

– Tvoja bivša devojka Aleksandra Nikolić je trudna, uskoro će postati majka, da li si očekivao da će se u tom smeru odvijati odnos nje i Filipa Cara i da će postati tako ozbiljno? – pitala je voditeljka.

– Suše mi se usta… (smeh). Da, da, neverovatan su par, ozbiljan – započeo je Dejan kroz smeh koji nije mogao da obuzda. Stvarno toliko ljubavi, ja ću s Jovanom da raskinem posle tvoje emisije! Šta ja radim bre s mojom devojkom? Kakva je to moja jadna veza, nikakva, ne varamo se, ne tučemo se, nemamo mafine kod kuće, nismo se snimali, ne znaju da li smo upražnjavali s*ks, ljudi ne znaju ništa, kakva je to naša ljubav?! – našalio se Dejan, a voditeljka ga je potom upitala da li misli da će se Aleksandra i Car pomiriti kada beba dođe na ovaj svet.

– Hoće, i treba, treba dati šansu – rekao je opet Dejan ironično, a zatim odgovorio šta zaista misli o njima i njihovoj vezi, što možete poslušati na snimku ispod od 55:55.

Ceo ekskluzivni intervju poslušajte na snimku ispod teksta: