Home Zanimljivosti MAJA USKORO NAPUŠTA ELITU: Taki se oglasio i potvrdio šta se desilo...

MAJA USKORO NAPUŠTA ELITU: Taki se oglasio i potvrdio šta se desilo – Čeka se potvrda produkcije…

393
0
Taki, Maja Marinkovic,
Taki, Maja Marinkovic,

Čeka se potvrda produkcije…

Jedna od najvećih zvezda rijaliti mora hitno da reši ove probleme!

Aktuelna učesnica Elite, Maja Marinković, uskoro će doživeti veliko iznenađenje kada izađe iz rijalitija. Njen otac, Radomir Marinković Taki, odlučio je da joj pokloni stan.

Taki je otkrio detalje o ovom iznenađenju, ističući da je stan, a ne skupoceni automobili ili nakit, ono što je odabrao za svoju kćerku. U međuvremenu, unutar kuće “Elite” procurila je informacija da je Takiju zimus zapaljen automobil. Ova situacija izazvala je dramu unutar rijaliti kuće, a poznato je da unošenje informacija iz spoljnog sveta strogo nije dozvoljeno.

– Nadam se da će se ova situacija brzo rešiti i da neće uticati na Majin boravak u rijalitiju. Sve što želim jeste da ona bude srećna i da joj iznenađenje sa stanom priredi osmeh na licu – započenje Taki.

– Imam za Maju posebno iznenađenje! Kupio sam joj stan, sad su mi stigli tamo neki majstori – rekao je Taki, pa dodao šta ga brine u čitavoj situaciji:

– Nerviram se što ne mogu da dođem do Maje kako bismo rešili neke pojedinosti, jer to je njen stan, ne moj. Moram sada da zovem čelnike te televizije da pitam kako da dođem do kćerke i rešimo ta neka pitanja. Niko od njih mi se ne javlja, ne znam šta da radim – priznao je Taki u jednoj emisiji.

Izgleda da će Maja morati privremeno da napusti kuću kako bi rešila te pojedinosti vezane za stan. Pod uslovom da produkcija dozvoli.

Otkrivajući planove za budućnost, Taki je naglasio da želi da se posveti porodici i da pruži podršku Maji u njenim daljim koracima.

– Nakon rijalitija, želim da se fokusiram na porodicu i da budem uz Maju u svemu što bude radila. Njen uspeh je i moj uspeh, i želim da je podržim u ostvarivanju svojih ciljeva – rekao je Taki.