Home Zanimljivosti “NISAM VEZAN LANCIMA PA DA NE SMEM DA RADIM”: Dejan otvoreno progovorio...

“NISAM VEZAN LANCIMA PA DA NE SMEM DA RADIM”: Dejan otvoreno progovorio o novom poslu i Mitrovićima… (VIDEO)

363
0
Dejan Dragojevic, Zeljko Mitrovic,
Dejan Dragojevic, Zeljko Mitrovic,

Dejan otvoreno progovorio o novom poslu i Mitrovićima…

Dragojević je nedavno započeo voditeljski angažman!

Voditeljka Ivana Rančić je u emisiji “Sa Ivanom”, ugostila pobednika “Zadruge 5” i odnedavno voditelja, Dejana Dragojevića.

Voditeljka je sa Dejanom razgovarala o njegovom novom poslu, voditeljskom angažmanu na Hajp televiziji, o turbulentnom odnosu sa porodicom, o razvodu sa Dalilom Dragojević koji je bio izuzetno propraćen u domaćoj javnosti, kao i o srećnoj ljubavi sa sadašnjom partnerkom Jovanom.

Dejanov početak rada na Hajpu bio je veliko iznenađenje za sve, budući da se nakon pobede u rijalitiju povukao iz medija i javnosti.

On se uglavnom pretežno bavio svojim Jutjub kanalom na kojem je objavljivao snimke iz svakodnevnog života.

– Moram da te pitam u kakvim si odnosima sa televizijom Pink? Mnogi su se iznenadili, očekivali su te na Red-u ili na Pinku, a ti si prešao na Hajp – rekla je voditeljka Ivana Rančić.

– Ja sam neko ko je sa svima dobar, i dan danas sam sa svima njima dobar, niti nešto loše komentarišem. Komentarišem samo učesnike kao učesnike, kao što sam uradio i kada sam otišao na Elitoviziju. Moja saradnja sa njima je uvek bila fenomenalna, i kada su imali problem, kada je trebalo da se gasi rijaliti ja sam tad branio “Pink”, i i dalje stojim pri tome da rijaliti treba da se mota po televiziji. Što se tiče mog odlaska na Hajp to je moja lična stvar. Ja nisam vezan ni lancima ni katancima, ni nekim uslovima, ja imam pravo da radim gde hoću. Biram gde mislim da ću se pronaći, u smislu da ja budem ja. Ja nisam hteo ni u rijalitiju da se družim sa svima jer sam hteo da imam svoj stav i svoje “ja” – objasnio je Dejan.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod: