Home Zanimljivosti OGLASIO SE KLJUČNI ČOVEK I IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE O ANELI AHMIĆ: “Ucenjen...

OGLASIO SE KLJUČNI ČOVEK I IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE O ANELI AHMIĆ: “Ucenjen da priča kako mu se kaže…”

6830
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

“Ucenjen da priča kako mu se kaže…”

Mustafa se oglasio i izneo tvrdnje kojima je pokušao da opovrgne Nikicine priče o Asminu!

Asmin Durdžić danima je u centru medijskog skadala zbog eksplicitnog snimka koji je osvanuo u javnosti.

Pored toga, u otvorenom je sukobu sa sestrom svoje bivše žene, Aneli Ahmić, Sitom Ahmić.

Sitin suprug se nedavno oglasio za domaće medije sa jezivim tvrdnjama na Asminov račun, pa je nakon svog skandala Durdžićev otac odlučio da se oglasi i iznese tvrdnje o porodici Ahmić, ali i Nikici.

Mustafa, kao ključni čovek u Asminovoj porodici, se javno obratio Sitinom suprugu sa tvrdnjama da su njegove izjave izmišljene i protiv Asmina, pa dao svoj sud i tok dešavanja:

– Druže želeo sam i još uvek želim da ostanemo jedan drugom u onakvom sećanju kakvo smo već međusobno izgradili. Nažalost moram da te demantujem u tvojoj izjavi. Veoma cenim što si stao na stranu svoje supuge i uz svoju decu, ali ne cenim tvoju laž koju si izneo u onom intervujuu. Naime, istina je da smo se nas dvojica dobro razumeli tokom tvog boravka u Austriji. Nažalost zbog moje bolesti naše druženje je prekinuto ali smo se videli kada si otišao kući u Hrvatsku. Videli smo se i preko video linka kada je Asmin zadnji put bio kod tebe u maju 2022. godine – počeo je Mustafa.

– Zameram ti to što si slagao da si onog dana bio sa Aneli i da si je video sa krvavim nosem. To nije tačno. Ti i ja smo radili kada je Asmin pozvao i rekao da ide brzo kući. Tebi je rekao, a meni nije. Dok smo radili saznali smo da je Aneli napustila Asmina i otišla u Hrvatsku. Ona nije htela da živi u stanu sa tobom i svađala se sa Asminom zbog tebe. Ti znaš šta si mi sve pričao u vezi tvoje porodice, ali ja te neću odati. Dakle, ne postoje teoretske mogućnosti da si tog dana mogao da vidiš Aneli – zaključio je Mustafa.

– Moramo razumeti da je Nikica ucenjen da priča kako mu se kaže – pisalo je uz objavu.

Instagram,
Instagram,