Home Zanimljivosti RASKID: Anđelo Ranković i Maja Marinković uhvaćeni zajedno – Kada Anita sazna...

RASKID: Anđelo Ranković i Maja Marinković uhvaćeni zajedno – Kada Anita sazna za ovo gotovo je…

314
0
Maja Marinkovic, Andelo Rankovic,
Maja Marinkovic, Andelo Rankovic,

Kada Anita sazna za ovo gotovo je…

On je stao na njenu stranu, a Aniti se ovo neće dopasti!

Maja Marinković i Anđelo Ranković se pozaju već godinama, pa su tokom jednog od zajedničkih boravaka u “Zadruzi” priznali da su se dopisivali, što je razotkrio njen tadašnji partner Marko Janjušević Janjuš.

Iako je Anita veoma ljubomorna i nesigurna u vezu sa Anđelom, Ranković je sada vreme proveo u društvu Maje Marinković, sa kojom je neprestano komunicirao, što su primetili i mnogi korisnici društvenih mreža.

Inače, Anita i Anđelo imali su dosta nesuglasica prethodnih dana koje su pokušali da rasprave, ali im nije pošlo za rukom.

Budući da se svakodnevno susreću sa brojnim negativnim komentarima njihovih cimera, nije im lako, a kada se na to doda i međusobno nerazumevanje, mnogi prognoziraju da je raskid sve bliži, čega su, po svemu sudeći, oboje svesni.

Anđelo je za vreme komentarisanja za crnim stolom sedeo na kauču sa Majom i kada su cimeli bili protiv nje upućivao joj reči podrške. Ranković je sa Majom prijatelj i iz ranijih sezona rijalitija “Zadruga”, pa je baš zbog dugog prijateljstva tu da stane na njenu stranu ukoliko za to bude potrebe.

Nije isključeno da će upravo Maja biti razlog njihovog raskida, a Anita je bila ubeđena da će Anđelo i Maja završiti zajedno u izolaciji, kao ovonedeljni potrčci.

– Spavaj, boli me ku**c. Ja sam ti rekla da će ovaj klošar jedva da dočeka da te stavi sa nekom devojkom u izolaciji, ja to ne želim – rekla je Anita Anđelu, tokom svađe, a on je jedva čekao da ode na spavanje.